Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mládněte přirozeně, máte to v krvi

24. června 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Stárnout nechce nikdo z nás. Nechceme denně pozorovat, jak naše pleť šedne a vlasy řídnou. Jak metabolické procesy v našem těle zpomalují a naše buňky chřadnou. A už ani nemusíme! Moderní medicína má totiž na stárnutí lék. Jmenuje se PRP, tedy ošetření plazmou bohatou na krevní destičky, a stejně jako skvělá čokoláda, delikátní sýry či luxusní hodinky k nám dorazil ze Švýcarska.

Proč právě krevní destičky? Krevní destičky neboli trombocyty jsou nositeli růstových faktorů a právě růstové faktory umí fungovat jako náruživí buněční opraváři a stimulátory. Dokáží unaveným buňkám nařídit obnovu a spravit ty poškozené. Plazma, v níž se podaří zachovat vysoké procento krevních destiček, hojí a regeneruje jako nic jiného. Široce se už používá v chirurgii nebo v ortopedii, v estetické dermatologii a zejména ve stomatologii je zatím pořád ještě horkou novinkou.

Nemaskuje stárnutí, zastavuje jej

Většina procedur estetické medicíny známky stárnutí jen zakrývá, švýcarská technologie PRP RegenPlazma® proces stárnutí zcela zastavuje. Je to evolučně nejvyspělejší a dosud nejčistější forma re-aplikace vlastní krevní plazmy, při níž se daří aktivovat až 90 % růstových faktorů, což je zhruba třikrát více, než jak účinné jsou všechny ostatní metody plazmaliftingu. Na rozdíl od jiných metod navíc RegenPlazma® nepoužívá žádné chemické aktivátory ani aditiva, což eliminuje riziko alergických reakcí a jakékoliv individuální intolerance.

Autor: MEDIESTETIK s.r.o.

Plazma se navíc při tomto ošetření získává ve dvou frakcích – tekuté a gelovité (plazmagel). Zatímco tekutou plazmou se provádí se ošetření celého obličeje, krku a dekoltu, případně vybraných tělesných partií, plazmagel simuluje funkci dermálních výplní, tudíž pomocí něj lze efektivně řešit i hluboké vrásky.

Trápí vás řídnutí a vypadávání vlasů? I tam RegenPlazma® pomůže, hojí totiž a regeneruje nic jiného. Díky růstovým faktorům probíhá výrazná buněčná stimulace přímo v místě její aplikace, tedy u vlasových folikul, které jejím působením regenerují. Vlasy jsou tímto velmi výrazně posilovány a zkvalitňovány a značně se urychluje jejich růst.

Autor: MEDIESTETIK s.r.o.

Regenerace dvojí silou

Kyselina hyaluronová je v estetické dermatologii pojem, který téměř není třeba vysvětlovat. Přirozeně se nachází v mezibuněčné hmotě lidského těla, mimo jiné například v kloubních vazivech, které umožňují plynulý pohyb, a zajišťuje neustálou hydrataci tkání. Z toho důvodu je tělem přijímána bez jakýchkoliv potíží a zejména v rámci mini-invazivních dermatologických ošetření je díky těmto svým vlastnostem tou nejčastější aktivní složkou.

Obohacením RegenPlazmy® právě o kyselinou hyaluronovou (při ošetření RegenMatrix®) lze dosáhnout buněčného omlazení pokožky, ale také dlouhodobé prevence a ochrany pokožky před vnějšími (např. extrémní teploty, fyzická námaha) i vnitřními (např. hormonální změny) vlivy. Regeneraci pokožky RegenMatrix® startuje přímo v buňkách, které začínají okamžitě produkovat nový kolagen a obnovují své imunitní procesy. Díky speciální kyselině hyaluronové se navíc do pleti navrací přirozená hydratace a dosud chybějící dostatečná výživa.

Pleť je po ošetření na pohled i pohmat jemnější, zdravější, víc hydratovaná a viditelně nasycená zdravím.  Svraštělá pokožka se vypíná, vrásky se vyhlazují a tmavé kruhy pod očima mizí. Mládnout přirozeně, to je moderní trend, sami sobě jsme totiž tím nejlepším lékařem.