Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Chcete se zbavit vrásek, celulitidy nebo upravit postavu? Zařídí to Endopeel!

24. června 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

V Aurum Aesthetic Clinic v Praze zavedli novinku  - ambulantní omlazovací metodu s okamžitým výsledkem, která k nám přišla ze Švýcarska a jmenuje se ENDOPEEL. Na rozdíl od jiných materiálů je efekt viditelný okamžitě po zákroku, lze jej aplikovat i ve vyšším věku a bolestivost při zákroku je minimální. Endopeel má široké využití: lifting obličeje, paží i zadečku, korekce vrásek, celulitidy i strií.  Celá aplikace nezabere více než 30 minut.

Proč právě Endopeel?

„Na rozdíl od jiných materiálů jde o omlazovací metodu s okamžitým výsledkem. Jedná se o naprosto bezpečnou prověřenou technologii, ve Švýcarsku funguje již řadu let. Provádí se ambulantně, nezanechává jizvy a  má krátkou rekonvalescenci. Endopeel je technika založená na liftingu různých partií obličeje i těla pomocí chemické látky aplikované injekčně. Výsledkem aplikace je změna tvaru svalu (myoplastika), změna napětí svalu (myotense) a vyzdvižení pokleslého svalu (myopexie). Tím nejpříjemnějším je, že výsledek je viditelný bezprostředně po aplikaci, vysvětluje MUDr. Milena Vojtíšková z AURUM AESTHETIC CLINIC.

Autor: Aurum Aesthetic

„Technika Endopeel je jedinečná tím, že napravuje škody způsobené na našem obličeji a těle gravitací.  Vyzdvižením, tvarováním a vypnutím pokleslých svalů do původního přirozeného tvaru se zároveň  vypíná i kůže, ta se vyhladí a vrásky se redukují“, usmívá se MUDr. Vojtíšková.

Komu je tato metoda určena?

* Těm, kteří chtějí okamžitý výsledek bez nutnosti hospitalizace a dlouhého hojení.

* Těm, kteří chtějí lifting bez jizev.

* Těm, kteří prodělali již klasický chirurgický lifting v minulosti a již jej nechtějí opakovat.

Autor: Aurum Aesthetic

Co všechno Endopeel umí?

Indikace Endopeelu je rozsáhlá. Nejžádanější je face-lift -  lifting obličeje, ale také lifting krku, paží či stehen, vypnutí a zpevnění dekoltu, lifting a modelace hýždí, modelace bříška, redukce celulitidy (pomerančové kůže) i strií či redukce pigmentových skvrn.

Výhody ošetření

  • Velmi malá bolestivost při aplikaci!
  • Okamžitý výsledek
  • Nemění mimiku obličeje
  • Neparalyzuje svaly
  • Nezanechává žádné jizvy
  • Bezpečnost - žádné známky nekrózy či abscesů
  • Vhodné i pro klienty nad 60 let a více!

Jak zákrok probíhá?

Před aplikací natřeme ošetřovanou oblast speciálním anestetickým gelem, který má velmi silný analgetický účinek a díky kterému je ošetření velice dobře snesitelné.

Vlastní účinná látka se do svalu aplikuje za pomoci tenké jehly a generuje okamžitý  efekt. Celá aplikace nezabere více jak 30 minut.

Endopeel vyžaduje přesnou znalost anatomie, aplikace musí být zacílená naprosto přesně, proto celý zákrok je nutno naplánovat pomocí kreslené projekce...
Autor: Aurum Aesthetic

Příprava před zákrokem a kontraindikace

Kontraindikací je přecitlivělost na arašídy.  I pacient, který alergii nemá prokázanou, se musí den před zákrokem a v den aplikace zcela zdržet konzumace oříšků, také alkoholu a  vypustit kouření.

Po zákroku

Bezprostředně po ošetření se může objevit v místě aplikace otok, který však většinou přetrvává  v řádu hodin.

Pro dosažení maximálního a dlouhotrvajícího efektu je možno aplikaci rozložit do více ošetření, vždy s odstupem jednoho měsíce.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Aurum Aesthetic

Techniku Endopeel lze také kombinovat i s jinými zákroky, např. s aplikací výplní na bázi kyseliny hyaluronové, mezonitěmi, botulotoxinem apod.

Více informací najdete na www.aurumaesthetic.cz  nebo na tel.: 606 029 250