Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Mladší o několik let během pár minut? Vyzkoušejte nové trendy v omlazování!

Video se připravuje ...
Omládnout nikdy nebylo jednodušší.
VIDEO: komerční prezentace
10. června 2015 | 09:00

Snad každá žena touží po tom, aby zastavila čas a její pokožka byla pružná a bez vrásek. V dnešní době už nemusíte podstupovat bolestivé zákroky, ze kterých se pacient dalších několik týdnů vzpamatovává. Čím dál oblíbenější jsou totiž bezbolestné estetické procedury, po kterých vidíte výsledek ihned.

Mládněte s nitěmi

Jedním z největších trendů v oblasti omlazování je Art Filting. Jedná se o druh faceliftu, který je však založený na využití kombinace unikátních biokompatibilních nití. Během zákroku se pod kůži zavedou dva typy speciálních nití, které pozvednou stárnoucí povolenou tkáň. Díky speciálním kanylám, ve kterých jsou nitě umístěny, je zákrok téměř bezbolestný a pokožka není nijak narušena.

A co je na tom nejlepší? Výsledek vypadá velmi přirozeně, a navíc je ihned po zákroku viditelný. V následujících týdnech pak kůže k nitím zcela přilne, a tak maximální efekt, který vydrží až čtyři roky, uvidíte zhruba tři měsíce po zákroku. Díky této metodě se můžete nadobro rozloučit s povolenou kůží ve spodní části obličeje, na lícních kostech, spáncích nebo krku.

Nechte působit radiofrekvenci

Dalším trendem současnosti a především maximálně spolehlivou metodou je Thermage®. Jedná se o patentovaný a certifikovaný radiofrekvenční lifting původem z USA, který vyzkoušela i spousta světových celebrit jako například herečky Gwyneth Paltrow nebo Demi Moore a bývalá supermodelka Linda Evangelista. Ty nejvíce oceňují fakt, že po zákroku výsledky nastupují pozvolna, a nikdo tak nepozná, že za vaším zázračným omládnutím stojí lékař. Navíc pleť vypadá mladistvě až sedm let, což je doba, které žádná jiná neinvazivní metoda nedosáhla.

Před a po zákroku Thermage®.
Autor: archiv estetické kliniky

Proč je Thermage® vlastně tak oblíbená?

Ošetření nezpevňuje pleť jen na povrchu, ale působí také hluboko pod kůží, kam žádná jiná neinvazivní procedura nepronikne. Díky tomu jsou výsledky bezbolestného ošetření srovnatelné s plastickou operací. To znamená, že se můžete těšit ze stejně viditelného efektu, ale vyhnete se bolestivému zákroku a následnému dlouhému hojení. 

Ošetření obličeje trvá zhruba 30 minut, během kterých proškolený lékař přikládá na kůži hlavici, která je kvůli bezpečnosti a účinnosti určena vždy jen pro jednoho pacienta. Na podobné, ale mnohem levnější zákroky můžete narazit všude na internetu, nejčastěji na slevových portálech. Pokud tedy narazíte na "super výhodnou" nabídku kosmetického salonu, kde nelicencované ošetření navíc provádí obyčejná kosmetička, dejte od toho ruce pryč. Za takový zákrok akorát vyhodíte peníze a riskujete své zdraví.