Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zpěvačka Mista vám poradí, jak si učesat culík, který drží celý den!

Zpěvačka Mista vám poradí, jak si učesat pevný culík.
21. května 2015 | 12:00

Culík si češeme nejčastěji tehdy, když nemáme čas upravit si vlasy nebo když se nám prostě nechce vymýšlet nové účesy. Je jednoduchý, praktický a sluší téměř každé ženě. Znáte ale ten pocit, když po pár hodinách nedrží na svém místě tak, jak by měl, a postupně padá dolů? Jak tento problém vyřešit a zařídit, aby culík držel v krásném tvaru celý den a přežil i večerní párty? To vám ukáže zpěvačka Mista a vizážistka Jana Hanišová v novém dílu MistaFashion.



K tomu, aby culík krásně držel, stačí jeden malý a jednoduchý trik. Udělejte si vysoký culík a upevněte ho gumičkou. Když máte husté vlasy, je dobré použít gumičky dvě. Jak ale dál postupovat? Sama budete překvapená, jak je to jednoduché. Vezměte jednu klasickou sponku a zapíchněte ji pod culík tak, aby sponka prošla gumičkou směrem dolů a připevnila se o spodní vlasy. Když máte husté vlasy, můžete použít dvě sponky. Takto připevněný ohon vám určitě padat nebude a malý trik se sponkami pomůže udržet vlasy na místě po celý den.

Nevíte podle návodu, jak si culík správně připevnit? V tom případě sledujte video, kde je postup detailně znázorněn:



Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.