Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kate je ostříhaná a vlasy darovala na charitu! Jak mít účes jako ona?

  • Kate Middleton si potrpí na přirozené a jednoduché účesy.
    29. ledna 2018 | 22:00

    Od doby, kdy se Kate Middleton stala partnerkou a později manželkou prince Williama a matkou jejich dětí, vyrostla v módní ikonu, ke které vzhlíží téměř každá žena. Nás nejvíce baví její ikonické, kaštanově hnědé vlasy a vždy nádherně elegantní, a přitom jednoduché účesy, které zvládne téměř každá z nás. Jak se účes vévodkyně Kate měnil od dob, kdy se potkala s princem Williamem, a jak to udělat, abyste se jejím překrásným loknám mohla přiblížit i vy?

  • Kate v roce 2002

    Vévodkyně Kate
    Autor: profimedia.cz

    Přesně s tímto účesem a v průsvitných šatech nakráčela Kate Middleton na přehlídkové molo charitativní přehlídky dámského prádla, kvůli které se skupina studentek, včetně Kate, spojila s módním salonem Yves Saint-Laurent. A právě to byl pravděpodobně ten okamžik, kdy se William do Kate zamiloval.

    Natočené pramínky mají do elegantních vln, které u Kate známe, hodně daleko, ale tento plážový look dokonale sedí jejímu věku. I tak si ale těžko dokážeme představit, že právě tento účes by nyní nosila coby manželka budoucího panovníka na britském trůnu.

  • Kate v roce 2003

    Vévodkyně Kate
    Autor: profimedia.cz

    V období své promoce se Kate už značně přiblížila ke stylu účesu, jaký u ní vídáme dnes. Lesklé kaštanové vlasy ale nosila mnohem víc kaskádovitě sestříhané.

    Zajímá vás, v čem je vlastně to kouzlo jejích vlasů? Vévodkyně se nechala slyšet, že si je ošetřuje šamponem Kérastase Bain Oléo-Relax pro suché a nepoddajné vlasy. Právě ten má údajně "na svědomí" tolik potřebnou hydrataci a objem jejích vlasů.

  • Kate v roce 2006

    Vévodkyně Kate
    Autor: profimedia.cz

    Vévodkyně Kate si brzy oblíbila nejrůznější kloboučky a fascinátory, kterými zpravidla dozdobuje velmi žensky působící sepnuté vlasy s natočenými konci.

    Pokud toužíte po tom, vyzkoušet tento styl účesu, vlasy nejprve vyžehlete nebo vyfoukejte přes kulatý kartáč, aby byly dokonale rovné. Poté je rozdělte zhruba na pět částí a konce každé z nich natočte kulmou. Nakonec vezměte zleva i zprava pramen vlasů a vzadu je sepněte sponkami. Dle příležitosti a typu outfitu můžete spoj pramínku ozdobit umělou květinou, mašlí nebo blýskavou sponou.

  • Kate v roce 2006

    Vévodkyně Kate
    Autor: profimedia.cz

    Později se Kate vrátila opět k účesu z univerzity a nechala si zastřihnout dlouhou ofinu ve stylu sedmdesátých let, což ji viditelně omlazovalo. I s tímto stylem účesu ale už Kate nedala dopustit na svou specialitu, kterou jsou natočené konce.

    Čím delší vlasy máte, tím lépe tento styl vynikne. Objemu i lehkých vln docílíte nejlépe pomocí kulatého kartáče. Vlasy rozdělte na silnější prameny, ty na kartáč natočte a důkladně je přes něj vyfoukejte.

  • Kate v roce 2010

    Vévodkyně Kate
    Autor: profimedia.cz

    Hladký a nadpozemsky zářící. Právě takový účes zvolila Kate u příležitosti oficiálního oznámení svých zásnub s princem Williamem. Právě tehdy se zrodila nehynoucí touha všech žen mít tak lesklé a zářící vlasy, jako má Kate Middleton.

    Její kadeřník nakonec prozradil, že tím kouzlem je produkt, na který Kate nedá dopustit – ochranný výživný olej Essence Absolue Nourishing Protective Oil od značky Shu Uemura. Dokáže vlasy uhladit, vyrovnat, hydratovat, ochránit a přitom jim dodat nádherný lesk. Tyto vlastnosti jsou ale draze vykoupené cenou. Za 150 ml totiž zaplatíte téměř 2500 korun.

  • Kate v roce 2011

    Vévodkyně Kate
    Autor: profimedia.cz

    Účes, který si nechala Kate vytvořit ve svůj svatební den, musel samozřejmě ladit k jejím šatům i svatebnímu závoji. Polovinu vlasů si proto nechala vyčesat nahoru, zatímco druhá polovina jí něžně padala na ramena.

    Zajímá vás, jak přesně vévodkyně pečuje o své vlasy? Pak vězte, že takovou péči si může dovolit jen málokterá z nás. Kate chodí třikrát týdně na foukání vlasů do luxusního londýnského salonu Richarda Warda a nutno říci, že se jí to rozhodně vyplácí, protože o jejích zářivých loknách mluví celý svět.

  • Kate v roce 2012

    Vévodkyně Kate
    Autor: profimedia.cz

    Na galakoncert u příležitosti olympijských her v Londýně v roce 2012 zvolila Kate drdol, který vypadá velmi složitě, ale přitom ho zvládnete i doma v koupelně. Stačí vám jen hrstka vlásenek, hřeben a lak na vlasy.

    Nejprve vlasy pročešte, utvořte pěšinku na straně a nad úrovní uší rozdělte vlasy horizontálně na dvě části. Horní část vlasů zatím zasponkujte a nevšímejte si jí. Spodní část začněte ledabyle sponkovat, jak vás v danou chvíli napadne. Některé pramínky můžete zarolovat, jiné zase natupírovat. Důležité je, aby jednotlivé prameny tvořily objemný celek. Teď přichází na řadu horní část vlasů. Tu rozdělte na čtyři stejně široké prameny a každý z nich zarolujte, zastrčte do drdolu a připněte sponkou. Celý drdol opatrně natupírujte a celý účes nakonec přelakujte.

  • Kate v roce 2012

    Vévodkyně Kate
    Autor: profimedia.cz

    K oficiální návštěvě Šalamounových ostrovů si Kate nechala udělat klasické plážové vlny, které dozdobila tradičním květinovým věnečkem.

    Abyste docílila vln podobných těm, které měla Kate, vlasy nejprve vyžehlete dohladka a pěšinku posuňte lehce na libovolnou stranu. Poté do vlasů vetřete termoochranný přípravek, rozdělte je zhruba na 5 částí a pomocí kulmy natočte. Lokny lehce prohrábněte prsty, nikdy je nerozčesávejte, protože byste porušila jejich strukturu. Nakonec celý účes zafixujte lakem na vlasy.

  • Kate v roce 2013

    Vévodkyně Kate
    Autor: profimedia.cz

    V roce 2013 porodila Kate první dítě – prince George, budoucího panovníka na britském trůnu. Fotografie, na které stojí s novorozeným princem v náručí, záhy obletěla celý svět a všechny ženy bezmezně obdivovaly Kate, která vypadala pár hodin po porodu prostě dokonale.

    Není tajemstvím, že ji na střet s veřejností a fotoaparáty fotografů připravila její kadeřnice, i přesto ale nelze neobdivovat přirozenost, s jakou rozdávala úsměvy na všechny strany.

  • Kate v roce 2015

    Vévodkyně Kate
    Autor: profimedia.cz

    Nejinak tomu bylo také v den, kdy Kate opouštěla londýnskou porodnici St. Mary´s pouhých pár hodin po porodu, a to s novorozenou princeznou Charlotte Elizabeth Dianou v náručí.

    Všichni kadeřníci Kate se ovšem svěřili, že za krásu jejích vlasů může nejvíc právě ona sama. Základem pro to, abyste měla zářivé a pevné vlasy jako ona, je sušit je ještě tehdy, když jsou z 80 procent vlhké, dát si záležet při nanášení ochranných přípravků, abyste je měla opravdu na všech vlasech, a pořídit si kvalitní kartáč ze zvířecích štětin. To údajně stačí k tomu, abyste se dopracovala k loknám, jakými se pyšní vévodkyně Kate.

  • Kate v roce 2018

    Vévodkyně Kate se nechala ostříhat a vlasy věnovala na charitu
    Autor: profimedia.cz
    Na přelomu roku 2017 a 2018 se těhotná vévodkyně Kate nechala ostříhat. Podle všeho to ale udělala velmi neochotně a po dlouhém přemlouvání ze strany jejího kadeřníka, který Kate vysvětlil, že má opravdu přerostlé a zničené konečky. Proč se do toho vévodkyni nechtělo, je jasné. Přišla totiž o zhruba 17 centimetrů vlasů. Nebyla by to ovšem všemi milovaná a báječná Kate, kdyby ji nenapadlo s vlasy něco udělat.

    Anonymně je tak věnovala nadaci Little Princess Trust, která vyrábí paruky pro holčičky, které přišly o vlasy kvůli chemoterapiím nebo ozařování při léčbě rakoviny. Jediná informace, kterou ale nadace dostala, je, že vlasy pocházejí od ženy z Kensingtonu. Alespoň jedna z holčiček, kterým osud nepřál, tak na hlavě nosí vlasy opravdové princezny, aniž by to věděla. Kate opět dokázala, že jde ve šlépějích své zesnulé tchyně Diany a že je mnoho důvodů, proč ji milovat.

    Podívejte se také, jak se vévodkyně Kate inspiruje stylem lady Diany:

    Video se připravuje ...
    Jak se Kate Middleton inspiruje stylem princezny Diany • VIDEO: Youtube.com_Royal Fashion Tube/BPŽ

Autor: brig
Diskuse ke článku
.