Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V pondělí 10.06 hodin jsou ženy nejkrásnější? Víme proč!

Který den v týdnu dáme přednost eleganci před pohodlím?
18. května 2015 | 06:00

Zrcadlo, zrcadlo, který den v týdnu je žena nejkrásnější? I takové otázky se stávají předmětem průzkumů. A výsledek je zajímavý – nejkrásnější jsou ženy v pondělí dopoledne, a to přesně v deset nula šest.

Plánujete důležitou schůzku? Potřebujete vypadat dobře a podpořit své sebevědomí? Pondělní dopoledne je ideální čas. Právě v tuto dobu si ženy připadají nejatraktivnější z celého týdne.

Přání úspěšného startu do nového pracovního týdne, to motivuje ženy k tomu, aby si daly práci se svým zevnějškem. Právě pondělní dopoledne vyhodnotila tisícovka žen dotázaných londýnskou Premier Laser Clinic jako čas, kdy se cítí nejkrásnější. Jsou podle svých slov odpočaté po víkendu, těší se na kolegy a kolegyně a díky tomu mají chuť vzít si na sebe i takové kousky ze svého šatníku, které sice nejsou tak pohodlné, zato vypadají skvěle.

Pondělní dopoledne vybralo jako svůj „vrchol přitažlivosti“ celých 31 procent žen. Překvapivě tak pondělek porazil sobotní večer, který měl podle předpokladů zvítězit. Je pravda, že řada lidí volí sobotní večer jako čas vhodný k tomu, vyrazit někam ven. Stejně tak ale mnohé z nás zůstanou s radostí doma u televize nebo vyrazí na chalupu. Tepláky jsou sice pohodlné, rozhodně ale nejsou ten kus oděvu, ve kterém bychom chtěly prezentovat svou přitažlivost. A tak se sobotní večer dostal s 21 procenty na pouhý bronzový stupínek.

Druhý nejpopulárnější „den pro mou krásu“ je totiž pátek, a to konkrétně páteční odpoledne. Mnohé ženy totiž vyrážejí v pátek večer za zábavou rovnou z práce, a tak tomu přizpůsobují oblečení i make-up.

Úplně nejhůře se ženy, co se týče zevnějšku, cítí ve čtvrtek odpoledne. Únava a pracovní nasazení udělají své, a v tuto chvíli tak ženy podle svých slov vnímají svou krásu úplně nejméně. Čtvrtek si jako svůj ideální den krásy vybrala pouhá tři procenta respondentek. Podobně bídně si vedla také středa.

Autor: Irena Skurovcová