Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Řasenku po třech měsících vyhoďte, radí americká vizážistka Jillian Ward

Video se připravuje ...
Dvorní make-up artistka značky Urban Decay nám prozradila, jaké jsou současné trendy v líčení.
VIDEO: Adam Balažovic
15. května 2015 | 06:00

Na párty kosmetické značky Urban Decay, která je od dubna nově k sehnání i v České republice, jsme se setkaly s dvorní make-up artistkou této značky Jillian Ward. Prozradila nám, jaké jsou největší jarní a letní trendy v každodenním líčení a jaké největší kosmetické chyby podle ní dělají ženy nejčastěji.

BB krém v hlavní roli

Když jsme se Jillian zeptaly, jaké by nám doporučila denní líčení, okamžitě odpověděla, že základem každého přirozeně vypadajícího make-upu je BB krém. Ona sama na něj nedá dopustit, protože vypadá jemně, a navíc může mít i UV ochranu a protistárnoucí složky. Dalším kosmetickým výrobkem, který velmi často používá na sobě i modelkách, je báze pod oční stíny, která dodá víčkům třpytivý efekt, ale nemastí je.

Jarní a letní trendy

Letos na jaře i v létě bude trendy takzvaný nahý make-up, který vypadá maximálně přirozeně. Ten můžete doplnit o bronzové a zlaté barvy, které budou populární především v období dovolených u moře. Nejvíc však podle Jillian zaujmete tím, když bude vaše líčení neotřelé a na první pohled zajímavé.

A jaké jsou podle odbornice nejhorší kosmetické zlozvyky, kterých se dopouštějí ženy po celém světě? To se dozvíte ve videu!