Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zapomeňte na paruky a transplantace! Je tu převratná novinka!

13. května 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Nadměrným vypadáváním vlasů trpí muži i ženy bez rozdílu. Pro většinu žen však znamená úbytek vlasů zdroj značných psychických potíží. Vědci naštěstí neustále zkoumají nové metody, jak řídnoucí vlasy a lysá místa na hlavě efektivně řešit. Hledáte i vy vhodné východisko, které by vám pomohlo zakrýt nevzhledné lysiny? Do České republiky právě dorazila novinka RealHair, která zaručuje lepší výsledek než klasická transplantace či nekomfortní paruka.

Tento účinný italský systém biokompatibilních vlasových štěpů RealHair, je dokonce podstatně levnější, než transplantace vlasů. Pacienti s alopecií navíc mohou trpět ztrátou sebevědomí, která se může vyvinout až v závažná psychická traumata. Toto platí zejména pro ženy, které se ztrátou vlasů jen těžko vyrovnávají.

Autor:  MEDIESTETIK s.r.o.

Co může za ztrátu vlasů?

Alopecie, která se projevuje v různých intenzitách, je poměrně rozšířené onemocnění a postihuje všechny bez rozdílu věku a pohlaví. Ztrátu vlasů mohou vyvolat různé vlivy a obnovit jejich vzhled bývá většinou časově i finančně náročné. Příčina vypadávání může být spojena s genetickými predispozicemi, s užíváním léků, hormonálními výkyvy, kožními infekcemi, špatnou péčí o vlasy a v neposlední řadě se také často spojuje se stresem.

Jak poznám, že už je to vážné?

Hlavní je nepanikařit! Každému z nás denně vypadne až několik stovek vlasů. Je to naprosto přirozený proces obměny a proto nemá cenu se jím zabývat. Větší úbytek vlasů můžete zaznamenat zejména při těhotenství a při kojení, při stresu v práci a rodinných problémech a dokonce při nesprávné dietě. Vlasy slábnou, protože se jim nedostává potřebná výživa. Klasické šampony totiž působí jen na povrchu vlasu a hlouběji se už nedostanou. Pokud chcete vlasy opravdu účinně vyživit, je nutné sáhnout po tzv. mezoterapii. Jedná se o ošetření, kdy se výživné látky vpichují přímo do pokožky a tím podporují obnovu a růst vlasů. A jak poznáte, že už máte opravdový problém?

Vyzkoušejte tento jednoduchý test. Po koupeli si ještě vlhké vlasy pročešte rukou, a jestli vám na dlani zůstane šest až osm vlasů, je na čase zpozornět a obrátit se na odborníka, který se problematikou vlasů a pokožky na hlavě zabývá.

Autor:  MEDIESTETIK s.r.o.

Paruky a tupé? Proč nevyzkoušet něco příjemnějšího…

Trápí vás nevzhledné lysiny a nevíte, jak je zakrýt? Nemusíte hned sahat po paruce, nebo podstupovat finančně náročné transplantace vlasů, které stejně nezajišťují stoprocentní výsledek.

Zaujala vás nová metoda RealHair a chtěli byste se o ní dozvědět nějaké bližší informace?

Za vývojem systému stojí vědci předních italských univerzit, kteří přemýšleli nad příjemnější a praktičtější alternativou zakrytí lysin, než jsou paruky a tupé. Základem metody RealHair je speciální hypoalergenní polymerová kůže, která je díky modernímu počítačovému systému vyrobena každému klientovi na míru. Tato kůže je naprosto kompatibilní s pokožkou hlavy, je zcela prodyšná a nijak nebrání přirozenému metabolismu pokožky. Navíc člověku poskytuje absolutní svobodu, co se běžných denních činností týče. „Pacient může sportovat, chodit plavat, sprchovat se a dokonce i zajít ke kadeřníkovi. Štěp se chová jako jeho vlastní vlasy a není na pohled ani na pohmat nijak odlišitelný,“ říká lékařka Olga Shalamová z kliniky estetické medicíny Mediestetik.

Autor:  MEDIESTETIK s.r.o.

Do syntetické kůže jsou postupně vetkávány 100% přírodní lidské vlasy, které jsou barevně i strukturně shodné s vlasy pacienta. Vlasový štěp je pak pomocí speciálního gelu připevněn k lysému místu na hlavě tak, že dokonale přilne a přestane být odlišitelný od svého okolí. Lze ho česat, lakovat i barvit a nikdo nepozná, že nejde o vaše vlasy. Životnost vlasového štěpu je minimálně tři roky a lze ho kdykoli obnovit.

Pro více informací navštivte http://www.mediest.cz/.