Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

50 odstínů šedi: Stříbrné vlasy jsou žhavým hitem!

10. května 2015 | 06:00

Šedá je pro většinu žen barva vlasů, ze které mají s přibývajícím věkem strach a kterou se snaží všemožnými způsoby zamaskovat. Teď se ale pomalu stává novým obrovským hitem! Celebrity, mladé dívky i ženy ve středním věku z různých koutů světa si barví vlasy našedivo a vypadají úžasně!

Nebojte se šedin

Objevení prvního šedého vlasu je pro každou ženu velmi nepříjemné. Většina z nás se snaží své šediny zamaskovat pomocí nejrůznějších triků nebo klasickým barvením. Šediny už však není potřeba schovávat! Letos si je naopak musíte pořídit cíleně, protože stříbrná hříva patří mezi jeden z největších vlasových trendů letošního roku. 

Šediny se letos přestaly týkat jen starších žen, zamilovaly si je totiž především mladé dívky, které rády experimentují, a slavné krásky jako Lady Gaga nebo Kelly Osbourne, které mění svou image jako na běžícím pásu. Pokud se chcete inspirovat, hledejte na internetu nebo na sociálních sítích heslo "grannyhair", pod kterým se skrývá nespočetně fotografií žen se stříbrnými vlasy. 

Jen pro odvážné

Dívky a ženy, které najdete na fotografiích, jsou důkazem toho, že i tato nenáviděná barva vlasů může vypadat naprosto úžasně. Nejdůležitější je, aby se nositelka cítila sebevědomě a svá. Pak už jen stačí doladit drobné detaily, jako jsou make-up a outfit. Ke stříbrným vlasům se skvěle hodí rudá rtěnka a výrazné oční linky. Šedé vlasy jsou zkrátka ideální pro extravagantní ženy, které se nebojí vybočit z davu a jsou rády středem pozornosti. Patříte mezi ně i vy?

Šedé vlasy má i Lady Gaga.
Autor: profimedia.cz

Lady Gaga miluje extravaganci. Stříbrné vlasy se k jejímu stylu líčení i oblékání perfektně hodí. 

Šediny si zamilovala i zpěvačka a skladatelka Aubrey O'Day.
Autor: profimedia.cz

I se šedivými vlasy můžete mít ombré. Zpěvačka Aubrey O´Day vypadá ve stříbrno- fialových vlasech božsky!

Další fotografie a inspiraci naleznete v naší fotogalerii!

Zdroj: prezenu.novinky.sk