Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ty nejvoňavější sprchové gely a šampony, které vás ráno proberou

  • 25. dubna 2015 | 06:00

    Nevím jak vám, ale mně se žádné ráno nechce z postele. Naštěstí pro mě jarní a letní kosmetické kolekce přinesly množství koupelové kosmetiky, která vás dostane neodolatelnými vůněmi čerstvého ovoce. Vybraly jsme pro vás ty produkty, které budou nejvíc slušet vaší koupelně a ráno vás zaručeně nakopnou do nového dne.

  • Osvěžující citrusy

    citrusy
    Autor: archiv firem
    Vypadá to, jako by se letos na jaře doslova roztrhl pytel s kosmetikou s vůní citrusů. V kolekcích napříč různými značkami naleznete tyto svěží vůně ve sprchových gelech, šamponech, ale i peelingu nebo antiperspirantech. Není divu, máloco vám dodá větší pocit svěžesti z voňavé sprchy než sprchový gel nebo šampon s vůní grapefruitu nebo limetek.
  • Svůdně červené ovoce

    červené ovoce
    Autor: archiv firem
    Potrpíte-li si spíš na sladší, ale přesto osvěžující ovocné vůně, hledejte v drogeriích a parfumeriích lahvičky, ve kterých se skrývají svůdně červené produkty. Najdete v nich zpravidla koupelovou kosmetiku s vůní jahod, malin, lesních plodů, třešní nebo granátového jablka.
  • Vůně daleké exotiky

    exotické ovoce
    Autor: archiv firem
    Exotické ovoce si sice můžete dopřát po celý rok, nic se ale nevyrovná parnému létu, ve kterém si ke svačině dáte srpek zralého vodního melounu. Pokud milujete sladké, ovocné vůně, je pro vás ideální kosmetika právě s vůní melounu, ananasu, manga nebo maracuji. Navíc mají tyto vůně ten příjemný bonus, že vám ve vlasech, ale i na kůži vydrží opravdu dlouho.
  • Dáte si čaj, nebo kávu?

    čaj a káva
    Autor: archiv firem
    Jestli jste ještě nevyzkoušela kosmetiku s vůní jednoho z čajů, měla byste to okamžitě napravit. Je zpravidla nepopsatelná, ale rozhodně velmi příjemná. Většinou se dopátráte produktů s výtažky ze zeleného čaje a s jeho vůní, ale dají se objevit i výrobky, které obsahují výtažky z rooibosu nebo černého čaje. Kosmetika s vůní kávy dostane každého milovníka tohoto nesmrtelného černého nápoje.
  • Sladkostí není nikdy dost

    čokoláda, kokos, med
    Autor: archiv firem
    Pokud vás ovocné vůně zas tak neberou, ale rády "mlsáte" i v koupelně, není problém vybrat si ze široké nabídky voňavé vanilkové, kokosové, karamelové nebo čokoládové kosmetiky. Kromě toho, že božsky voní, se také zamilujete do obalů, na kterých zpravidla tyto pochoutky hrají prim. Kdo by odolal?

Autor: brig
Diskuse ke článku
.