Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Krátké, nebo dlouhé? Jaká délka vlasů sluší právě vám?

Zpěvačka Mista vám poradí, jestli vám sluší krátké, nebo dlouhé vlasy.
23. dubna 2015 | 12:00

Přemýšlíte už delší dobu o tom, že byste se chtěla dát ostříhat, ale bojíte se udělat první krok? Nemáte odvahu a nejste si jistá, zda se vám krátký účes bude hodit? Vaše rozhodování usnadní nový díl MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista spolu se senior stylistkou Olesyou Movnar ze Salonu Petra Měchurová ukáže, komu sluší dlouhé, a komu naopak krátké vlasy. Který typ jste právě vy?


Krátké vlasy jsou pro ženy, které se nebojí odhalit své přednosti a nedělají si starosti z malých chybiček krásy. Dlouhé vlasy sice schovají hodně nedokonalostí, jako jsou  například vrásky či akné, ale krátké vlasy zase dodají vašemu vzhledu šmrnc a jedinečnost.

Pixie

Krátké vlasy ve stylu pixie jsou trendy a sluší převážně malým a štíhlým ženám. Máte kudrnaté vlasy a myslíte si, že pixie není pro vás? Právě naopak. Kudrnaté vlasy mohou tento účes ještě více ozvláštnit, jako například u oscarové herečky Jennifer Lawrence. Pokud se chcete dát na pixie ostříhat, je velmi důležité zvolit zkušeného kadeřníka, protože tady hrají hlavní roli detaily. Pixie se dá přizpůsobit každému druhu obličeje takřka na míru.

Jennifer Lawrence si již vybrala správné místo na svatbu...
Autor: Profimedia

Lob

Delší mikádo je letos nejžhavějším trendem u zahraničních celebrit. Je to univerzální účes, který je dlouhý přibližně po klíční kosti. Je jednoduchý na úpravu a dodává šmrnc. Nosit ho můžete uhlazený nebo ve stylu plážových vln. Hodí se téměř každé ženě bez ohledu na postavu nebo typ obličeje. Mikádo má však jednu malou nevýhodu.Těžko se z něj dělá culík nebo drdol. Zároveň vás to ale přinutí si vlasy každý den učesat a nespoléhat se jen na to, že si je sepnete jednoduše do culíku.

Nebojte se se svými vlasy experimentovat. Život je příliš krátký na to, abyste ani jednou nezkusily velkou změnu.

Vaše Mista

Chcete vědět, zda splňujete všechny atributy na krátký účes? Sledujte video:




Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.