Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hladké nohy po celé léto? Jde to snadno a bez bolesti

18. května 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Strniště je sexy u mužů, ale jen stěží najdete někoho, kdo by za sexy považoval podobné strniště na ladných křivkách dámských nohou. Chlupy zkrátka k ženám nepatří, a jestli se vám dařilo schovávat je přes zimu pod kalhoty, jarní a letní sluníčko nemilosrdně velí – je čas se oholit!

Než se do holení pustíte, zapamatujte si jednu důležitou pravdu – holení nemusí bolet. A přidejme hned druhou – holení není třeba opakovat každý týden, dva, tři… Dnes už vám může holení vydržet až 8 týdnů! A laické počty říkají, že to jsou celé letní prázdniny! Pokud toužíte po hladké pokožce bez bolesti, vaší pozornosti by nemělo uniknout řešení od Philips Lumea. Právě to totiž hladkou kůži bez chloupků, bez bolesti a neustálého holení, slibuje!

Autor: Philips Česká republika s.r.o.

Funguje to?  

Rozhodně ano. Své o tom vědí tisíce žen, které už Philips Lumea vyzkoušely, a nejsou to ženy beze jmen a tváří. Jak mít hladkou kůži bez bolesti totiž testovaly i české ženy projektu ŽENY s.r.o. A dopadlo to výborně. Takže zpět k otázce – funguje to?

„Výborně,“ pochvaluje si Lída Špačková, testerka ŽENY s.r.o., která se do testování s Philips Lumea pustila v rámci akce TESTOVÁNO SKUTEČNÝMI ŽENAMI. „Holení pro mne bylo vždycky otravnou nutností. Zvlášť citlivé partie musím holit často a strávila jsem s tím spoustu času. To už je ale pryč. Žiletkám jsem dala sbohem a nejvíc si užívám pohodlných aplikací, dlouhodobého efektu a toho, že to opravdu nebolí. A jak často Lumeu používám? Tak jednou za 6 až 8 týdnů. Otevřu si k tomu dobré vínko a udělám si takovou holčičí chvilku,“ usmívá se Lída.

Autor: Philips Česká republika s.r.o.


Je nejvyšší čas!

Efekt, který vydrží až 8 týdnů má pozvolný nástup. Výrazné výsledky jsou viditelné již po prvních 4–5 použitích. Poté se růst chloupků pozvolna zastaví a ty, které se dostanou na kůži, budou velmi jemné, až se ztratí úplně. Bezpečí potvrzeno 100 studiemi a více než 2 000 ženami! Jdete do toho také?