Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Už i Miluška Bittnerová propadla kouzlům estetické medicíny?

Video se připravuje ...
Aurum Aesthetic
VIDEO: Aurum Aesthetic
24. dubna 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Estetická medicína se těší oblibě mezi celebritami více než kdy jindy, takže není divu, že uhranula i šarmantní herečku Milušku Bittnerovou. Co tuto dámu přimělo, aby se o estetické zákroky začala zajímat? Stala se kmotrou projektu „Děláme maminku“ při které se paní Kateřina (50) proměnila doslova z babičky na znovu atraktivní ženu. Tato pozoruhodná proměna vzbudila v herečce touhu dozvědět se o těchto zákrocích něco více.

Okouzlující herečka Miluška Bittnerová má nejen krásnou tvář, ale také duši. Rozhodla se proto podpořit dobrou věc a stala se kmotrou proměny paní Kateřiny (50), která prošla velkými životními útrapami. Ty poznamenaly její tvář natolik, že když vyzvedává svou osmiletou dceru ze školy, všichni si myslí, že přišla babička. „V životě mě potkalo nespočet smutných událostí. Přišla jsem o tři děti, dva muži zmizeli v nedohlednu i s mými penězi. Nyní mám tři zaměstnání, abych byla schopná splácet dluhy po nezodpovědných partnerech,“ říká paní Kateřina.

Paní Kateřiny se ujala na své klinice plastické a estetické medicíny MUDr. Milena Vojtíšková, a rozhodla se, že jí vrátí mladou tvář a udělá z ní opět maminku. „Nemohla jsem uvěřit, že někdo hodlá udělat něco takového zrovna pro mě. Byla jsem zvyklá, že se mi dějí hlavně špatné věci. Tato proměna pro mě znamená mnoho, třeba i to, že mé dceři se již ve škole nebudou posmívat, že má starou mámu“ dodává dojatá Kateřina.

Autor: Aurum Aesthetic

U paní Kateřiny jsme provedli kompletní omlazení obličeje, vše probíhala zcela ambulantně. Použili jsme osm výplní různě zasíťované kyseliny hyaluronové, do čela jsme naaplikovali botulotoxin, odoperovali jsme horní víčka a zavedli jsme 72 mezonití,“ popisuje zákrok lékařka. Jednotlivá ošetření jsme rozplánovali do 4 etap, které jsme realizovali vždy přibližně s měsíčním odstupem. Všechny zákroky jsme prováděli výhradně o víkendu, aby se paní Kateřina mohla vrátit vždy v pondělí do práce“, vysvětluje MUDr. Milena Vojtíšková z AURUM AESTHETIC CLINIC.

Výsledný efekt očaroval Milušku natolik, že se na paní Kateřinu nemohla vynadívat a začala se informovat u paní doktorky o podrobnostech jednotlivých zákroků. „Jsou to techniky, které mne okouzlily a

o kterých jsem doposud nic nevěděla“, vysvětlovala herečka.

Více na www.aurumaesthetic.cz