Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co o vás prozradí rysy vaší tváře? Jakou máte povahu a jak prožíváte vztahy!

  • Každá tvář dokáže světu odhalit, jaká osobnost se za ní skrývá.
    14. dubna 2015 | 06:00

    Možná nevěříte na horoskopy či na to, že na vás něco prozradí oblíbená barva nebo to, kam jezdíte na dovolenou. Tomuhle byste ale uvěřit mohli. Podle Jean Haner, odbornice na čtení z obličeje, toho na člověka skutečně hodně prozradí jeho obličej. Ostatně to, s jakým obličejem se rodíme, vůbec není náhoda. Co o sobě a svých blízkých dokážete zjistit, pokud se jim pozorně zahledíte do tváře?

  • Kulaté čelo

    Christina Ricci
    Autor: ČTK, EPA, Reuters, Profimedia.cz
    Podle Jean Haner je ze všeho nejdříve potřeba podívat se na čelo, protože o člověku prozradí nejvíc. Pokud jste majitelkou kulatého, jakoby "vypouklého" čela, jako má například herečka Christina Ricci, zpravidla to znamená, že jste kreativní a máte umělecký talent. Jste také velmi emotivní, ale dokážete logicky uvažovat, a často se tak můžete spolehnout na svůj správný, zdravý úsudek.
  • Ustupující čelo

    Jessica Alba
    Autor: ONS
    Pod pojmem ustupující čelo si nepředstavujte vypadávání vlasů. Čelo, které se svažuje směrem k vlasové linii, má například Jessica Alba. Člověk s takovým čelem bývá velmi racionálně založený a jen zřídkakdy jedná impulzivně. Pokud se to týká i vás, možná sedí i další charakteristiky: neradi mluvíte o sobě a svých pocitech a z duše nenávidíte větu "pojďme si promluvit". Jste poměrně komplikovaná, avšak velmi loajální osobnost, kterou je radost mít za přítele. Přátelství, která navazujete, jsou totiž navždy.
  • Rovné čelo

    Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz
    Máte čelo, kterým se pyšní i Jennifer Aniston? Pak jste rozenými diplomaty. Tito lidé nejprve dvakrát přemýšlejí, než něco řeknou, nebo dokonce začnou jednat. Mají silně vyvinutý cit pro zodpovědnost a rodinu, ale v žádném případě to neznamená, že by se neuměli bavit. I když si z večírku vždy všechno pamatují a zpravidla zachraňují situaci, mají výborný smysl pro humor a nikdy s nimi není nuda.
  • Přirozeně husté, výrazné obočí

    Cara Delevingne
    Autor: Burberry
    Mít krásně husté a výrazné obočí, jakým se chlubí například dvorní modelka Karla Lagerfelda  Cara Delevingne, je v posledních letech trendy. Není divu, majitelé od přírody hustého obočí jsou totiž sebevědomí a hrdí a mají v sobě neuvěřitelnou životní energii. Jsou to vůdčí typy, které se nebojí jít tvrdě za svým, zároveň ale bez otálení pomohou, kdekoliv je potřeba. Mají velký sex-appeal a milují dobrodružství a výzvy.
  • Přirozeně tenké obočí

    Paris Hilton
    Autor: profimedia.cz
    Narodila jste se s tenkým, upraveným obočím, jako má například Paris Hilton? Vypovídá to o vás, že si v některých oblastech svého života příliš nevěříte. V žádném případě to ale neznamená, že byste byla uťápnutá nebo nevěděla, co si se sebou počít. Jen se občas trošku déle rozhodujete a nevrháte se do nových věcí po hlavě, dokud si nejste sama sebou jista.
  • Ostře upravené obočí

    Pamela Anderson
    Autor: Profimedia
    Máte ve zvyku vytrhávat si obočí do ostré, spíše tenké linky, jako to dělá Pamela Anderson? Jste velmi asertivní, impulzivní osobnost, která se snaží krotit svou vznětlivou povahu. Podle staré čínské mytologie značí redukce obočí odebírání válečnické síly. Ať už na tom něco je, nebo ne, s tenkým ostrým obočím se údajně snažíte zkrotit divoký oheň ve svém nitru.
  • Velké oči

    Anne Hathaway
    Autor: profimedia
    Lidé jako Anne Hathaway, na kterých si nejprve všimnete krásných, velkých očí, bývají zpravidla velmi srdeční a otevření. Nemají předsudky, nad nikým nelámou hůl a nepotrpí si na rychlé úsudky. Jsou velmi výřeční a přátelští a častokrát se s nimi nedostanete ke slovu. Na druhou stranu ale tutéž srdečnost očekávají od vás, a tak se bohužel poměrně často stane, že je v jejich dětské naivitě dokáže někdo ranit.
  • Malé, hluboké oči

    Taylor Swift
    Autor: profimedia.cz
    Menší nebo hluboko posazené oči, jako má například Taylor Swift, prozrazují o svém nositeli, že máte tu čest s uzavřenou, spíše skeptickou osobností. Tito lidé mají jasno, už když se rozdávají karty, hrají s nimi opatrně, ale velmi přímočaře a drží si je blízko u těla. Rozhodně vás nepřizvou, abyste do nich nakoukli, a to ani v případě, že vás považují za své nejbližší. Na druhou stranu si ale velmi cení důvěry, a pokud si tu jejich dokážete zasloužit, máte vyhráno.
  • Velký nebo široký nos

    Penelope Cruz
    Autor: profimedia.cz
    Staří Číňané tvrdili, že čím výraznější je váš nos, tím větší důraz kladete na kvalitu a profesionální odvedení práce a tím větší "čich" máte na detaily. Někdo by o vás sice mohl říci, že jste nesnesitelní puntičkáři, avšak je to právě vaše píle a houževnatost, co vás žene dál a čemu vděčíte za svůj úspěch. Jste příliš pracovití a cílevědomí lidé na to, abyste se dokázali spoléhat na náhodu.
  • Malý nebo úzký nos

    Emma Stone
    Autor: profimedia.cz
    Máte drobný nosík jako Emma Stone, který by vám mohla závidět nejedna z pohádkových princezen? Pak to o vás vypovídá, že si potrpíte na efektivnost práce. Nelpíte na detailech a netoužíte po dokonalosti. Víte, že život je příliš krátký na to, abyste ho celý strávili tvrdou prací. V žádném případě nejste flákači, jen nemáte ve zvyku dělat něco zbytečně. Pokud za svou činností nevidíte smysl, radši jdete od toho.
  • Plné rty

    Angelina Jolie
    Autor: profimedia.cz
    Velké, svůdně plné rty, pro které je zbožňována i Angelina Jolie, dávají najevo, že jste velmi emotivní člověk, pro kterého jsou mezilidské vztahy jednou ze zásadních věcí života. Bez blízkých přátel a rodiny chřadnete a propadáte depresím. Velmi špatně se vyrovnáváte s hádkami s partnerem nebo i třeba s kamarádkou. Máte silné rodičovské pudy a svým dětem věnujete hodně pozornosti. Rodina je zkrátka něco, bez čeho se neobejdete, pokud chcete prožít opravdu šťastný a naplněný život.
  • Úzké rty

    Kirsten Dunst
    Autor: profimedia.cz
    Jste majitelkou tenkých rtů, jako má například Kirsten Dunst? Pak jste pravděpodobně osobnost, která k životu potřebuje svůj osobní prostor. Ne že byste rádi nesdíleli své radosti i starosti, avšak máte ve zvyku dělit se o ně jen s těmi nejbližšími. Své problémy před okolím neodhalujete a děsí vás představa, že byste měli být zranitelní. Máte velmi věrnou, stabilní povahu a nenecháte si do ničeho mluvit.
  • Plný spodní ret

    Scarlett Johansson
    Autor: profimedia.cz
    Majitelky tenčího horního, a naopak výrazného, plného spodního rtu, jako má  Scarlett Johansson, jsou dámy, pro které je život jedno velké potěšení. Nemáte ve zvyku odpírat si ve prospěch druhých. Nejste sobci, jen hledáte v životě všechny výhody, které vám může nabídnout. Milujete dobré jídlo, skvělou společnost i vášnivý sex, a to stejné umíte i rozdávat. Vztah s vámi je plný emocí a vášně a nikdy s vámi není nuda.
  • Výrazná brada

    Kristen Stewart
    Autor: profimedia.cz
    Kristen Stewart je typickou nositelkou hrdé, výrazné brady. Tyto osobnosti mají vysokou hladinu testosteronu, takže od nich můžete čekat doslova bouři mezi peřinami. Mají velkou vnitřní sílu, která je žene dál, a sebevědomí je něco, co jim rozhodně nechybí. Tito lidé si potrpí na svou nezávislost a osobní prostor. Mívají ale často sklony k nevěrám a monogamie je něco, co je v životě spíš obtěžuje, než obohacuje.
  • Plné tváře

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz
    Pokud máte jako Kate Middleton stále "naducané" tvářičky, jako když jste byli malými dětmi, prozrazuje to o vás, že se nebojíte stát za svými rozhodnutími. Nepatříte mezi lidi, které je snadné ovlivnit, a umíte udělat všechno pro to, abyste dosáhli svého. Máte dar racionálního uvažování a většinou vidíte východisko i z těch situací, ve kterých jsou ostatní bezradní. Na druhou stranu máte ale problém přiznat svou chybu a děláte to jen velmi, velmi neradi.
  • Ploché tváře

    Dakota Johnson
    Autor: profimedia.cz
    Musíte-li se jako Dakota Johnson nejprve doširoka usmát, aby byly vaše tváře vidět, jste v duši velmi nezávislou osobností, která nesnáší řád i pravidla. Neradi přijímáte příkazy a zákazy a stejně tak je neradi rozdáváte. Máte velmi otevřenou, tolerantní mysl a řídíte se heslem "žít a nechat žít". Nepotrpíte si na drby a lidem, kteří je šíří, se úzkostlivě vyhýbáte.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.