Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zpěvačka Mista radí, jak si vytvořit stylový účes na léto!

Zpěvačka Mista vám ukáže, jak si učesat stylový letní účes!
26. března 2015 | 12:00

Velkým hitem léta 2015 budou festivalové účesy, které jsou ležérní, ne příliš uhlazené a mají rockový nádech. Chtěla byste i vy zaujmout něčím novým a neokoukaným, a nestrávit přitom celou věčnost v koupelně? Právě proto je tu nový díl MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista spolu se senior stylistkou Olesyou Movnar ze salonu Petra Měchurová ukáže, jak si tyto moderní a stylové účesy vytvořit.

Pod pojmem letní nebo festivalové účesy se většinou skrývají volně zapletené copy na všechny způsoby a ve všech možných variacích. Jedinou podmínkou ale je, že účes nesmí působit příliš upraveně, ale spíše ležérně. Ze zapleteného copu si můžete šikovně vytvořit čelenku, gumičku nebo můžete sepnout vlasy tak, aby vám nepadaly do obličeje. Fantazii se meze nekladou.

Myslíte si, že nejste romantický typ na zaplétané účesy? Právě naopak. Tento styl nemá s romantikou nic společného a sluší opravdu všem!

Určitě stojí za to prohlédnout si tohle video a některým z těchto účesů se inspirovat:



Přeji vám, aby se vám tyto účesy dobře nosily,

vaše Mista!

Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.