Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jarní novinky, které nás baví! Laky na nehty i pleťové krémy

  • 16. března 2015 | 06:00

    Žádná nadcházející sezona se neobejde bez kosmetických novinek. My jsme je vyzkoušely a rozhodly se vám představit pomyslných top 10, které nás v redakci něčím uchvátily a dokázaly si vydobýt místo v našich koupelnách a kosmetických taštičkách.

  • Sally Hansen Miracle Gel

    Sally Hansen Miracle Gel, 399 Kč za 2 ks, koupíte v drogeriích DM
    Autor: archiv firem

     

    Novinka z dílny Sally Hansen je alternativou k gelovým lakům, kterou nemusíte vytvrzovat v UV lampě, a přesto by měla vydržet na nehtech zhruba 2 týdny perfektní. Potřebovat budete barevný lak a speciální krycí lak, které se díky svému složení neustále vytvrzují na denním světle. Slibovaných 14 dní od nich spíš nečekejte, ale týden vám na nehtech perfektní vydrží. Což je na klasický lak opravdu velmi úctyhodná výdrž, a nás si tak získal okamžitě.

  • Lirene, fyziologický micelární gel

    Lirene, fyziologický micelární gel, 139 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem

     

    Micelární voda k odličování není žádnou novinkou a právem se jedná o jeden z nejoblíbenějších kosmetických produktů. Značka Lirene ale přišla letos na jaře s micelárním gelem, který je alternativou pro všechny ženy, kterým odličování pouze micelární vodou nestačí a pro pocit dokonale čisté pleti potřebují fázi s obyčejnou vodou. Micelární gel tak na obličeji jednoduše napěníte a pak umyjete nebo stáhnete tamponkem. Odličuje opravdu perfektně, a to i oční make-up. Zkrátka přesně tak, jak jsme zvyklé u micelární vody.

  • Adidas, antiperspirant Climacool

    Adidas, antiperspirant Climacool, 85 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem

     

    Ve světě antiperspirantů je poměrně těžké přijít s něčím novým, ale Adidasu se to povedlo. Představil totiž produkty Climacool, které fungují jako klasické antiperspiranty, ovšem aktivují se zvýšenou zátěží. Testovaly jsme je při sportu i při stresu a musíme uznat, že jejich účinky nás překvapily. I při zvýšené zátěži se totiž potíte méně a jediné, co cítíte, je příjemná vůně antiperspirantu.

  • Sparitual, slupovací podkladový lak

    Sparitual, peel-off base coat, 500 Kč, koupíte na www.sparitual.eu
    Autor: archiv firem

     

    Milujeme třpytivé, glitrové a pískové laky na nehty a zároveň nesnášíme skutečnost, že je prakticky nemožné je odlakovat, aniž byste dala svým nehtům pořádně zabrat. Proto jsme doslova nadšené z novinky z kuchyně veganských laků na nehty Sparitual, které neobsahují dibutyl, ftaláty, formaldehydy, parabeny, petrochemii a tak dále, takže jsou mnohem šetrnější nejen k vašim nehtům, ale i k životnímu prostředí. Touto novinkou je slupovací base coat pod glitrové laky, který nanesete před jejich aplikací, a když vás přestane odstín bavit, jednoduše jej z nehtu sloupnete. Takže se vyhnete i odlakovačům. Za redakci dáváme velký palec nahoru tomuto produktu.

  • Dermacol a Rimmel, neslíbatelné rtěnky

    Rimmel a Dermacol, neslíbatelné 16h rtěnky, 139 a 229 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem

     

    V podstatě ve stejnou dobu vstoupily do drogerií značky Rimmel a Dermacol s neslíbatelnou rtěnkou. Jejich balení i účinek jsou natolik podobné, že si prostě nemůžeme vybrat, které máme raději. Obě vydrží na rtech celý den a večer je musíte odličovat olejem. Nedělají otisky na skleničkách ani nikde jinde a proti vysušování je stačí jednoduše přetřít přiloženým balzámem. U Rimmelu vás uchvátí nižší cena, u Dermacolu výběr z mnohem širší škály odstínů.

     

    Tip redakce: Navštivte od 16. do 30. 3. jednu ze tří pražských prodejen Dermacol, kde vám za každých 100 korun při nákupu vrátí 50 Kč na další nákup v podobě speciální 50korunové bankovky!

  • Nivea, limitovaná pohádková edice

     

    Březen je měsícem knihy, a tak se Nivea rozhodla podpořit čtení po svém. Přichází s limitovanou kolekcí tradičního krému v modré krabičce, jehož vůně je pro mnoho dospělých stále spojena s dětstvím. Limitovanou kolekci doplňuje 5 pohádek, které naleznete na webu Nivea a jejichž hrdiny jsou chlapeček a jeho malá sestřička, společně s králíčkem a vílou, které naleznete právě na obalech limitované edice krému Nivea.

    Nivea, krém, limitovaná pohádková edice, 82 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
  • Dove, sprchové gely Nutrium Moisture

     

    Složení oblíbených sprchových gelů Dove prošlo proměnou, aby tak neztratily nic ze své bohaté pěny, ale zároveň aby byla pokožka po jejich použití ještě více hebká a hydratovaná. Nová technologie Nutrium Moisture skutečně dokáže, že bude vaše kůže po sprchování krásně vláčná, a to i bez použití tělového mléka. Vybrat si můžete z 15 vůní, od svěžích s okurkou až po teplé s vanilkou a bambuckým máslem. My ale stejně nejvíc milujeme onu klasickou "modrou".

    Dove, sprchový gel Nutrium Moisture, 79 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
  • Yves Rocher, řada Sérum Végétal

    Yves Rocher, Sérum Végétal, 339 Kč, koupíte v prodejnách Yves Rocher
    Autor: archiv firem

     

    Kosmetická značka Yves Rocher přišla s novinkou péče o pleť nazvanou Sérum Végétal, plnou rostlinných výtažků z kosmatce krystalového, který má nadstandardní účinky v boji proti vráskám. Kolekce obsahuje celkem tři řady produktů, podle stáří pleti, a naleznete zde denní i noční krém stejně jako pleťová séra, oční krém či krém na rty nebo BB krém.

  • Gliss Kur, řada Oil Nutritive

     

    Horkou novinkou vlasové kosmetiky Gliss Kur je nová řada Oil Nutritive, která se chlubí složením z osmi různých olejů a přidaného keratinu. Šampon a balzám z této řady vám pomohou v boji s roztřepenými konečky a kromě příjemné konzistence nás uchvátily také černo-zlatým designem obalů. Naprosto skvělým produktem z této řady je ale olej ve spreji, na ochranu před tepelnou úpravou vlasů.

    Gliss Kur Oil Nutritive, 85 - 200 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
  • Pussy Deluxe, toaletní vody London, New York, Paris

    Pussy Deluxe Eau de Toilette London, Paris, New York, 289 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem

     

    Většina z nás zná značku Pussy Deluxe především jako značku oblečení, spodního prádla a doplňků s ikonickou kočičkou. Letos na jaře ovšem Pussy Deluxe přichází na trh i s parfémy inspirovanými světovými metropolemi. Jednoduchý design flakonů je doplněn obaly s typickou kočičkou a stylem jdoucím ruku v ruce s danou metropolí. Toaletní vody samozřejmě nemají stejnou intenzitu jako parfém, ale pokud ráda často měníte vůně, jsou to pravé pro vás, a to také díky jejich velmi příjemné ceně.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.