Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kosmetika, kterou používá Julia Roberts: Můžete si ji dovolit i vy!

  • 2. března 2015 | 06:00

    Už víme, co ve své kosmetické taštičce nosí Kate Middleton i Jennifer Aniston. Dnes vám dáme nahlédnout do šuplíčku s kosmetikou, kterou používá nestárnoucí "pretty woman" Julia Roberts, které je naprosto neuvěřitelných 47 let. V čem se skrývá tajemství její nestárnoucí pleti?

  • Panenský olivový olej

    Olivy jsou zdravé, oleje z nich už tak zdravé být nemusí.
    Autor: profimedia.cz

     

    Co se týče péče o ruce, nedá Julia Roberts dopustit na jeden zázračný a velmi dostupný produkt – panenský olivový olej. Pokud chcete mít ruce jako ona, namočte si je do lázně z teplého olivového oleje na 10 minut a poté prostě umyjte vodou. Hydratujete tak nejen své ruce, ale také nehtovou kůžičku a nehty samotné.

  • Řasenka Lancome Hypnose

    Lancome, zesilující řasenka Hypnose, 589 Kč, koupíte na www.krasa.cz
    Autor: archiv firem

     

    Vedle řasenky They´re Real od Benefit Cosmetics, na kterou nedá dopustit Jennifer Aniston, je řasenka Hypnose od Lancome další kosmetickou legendou, na kterou nedají dopustit ženy po celém světě. Dokáže vaše řasy natočit, prodloužit a dodat jim maximální objem, aniž by je slepovala, což je pravděpodobně důvod, proč nikdy nesmí Julii Roberts chybět v kosmetické taštičce.

  • LUSH – čisticí roláda na pleť

    Lush Angels on Bare Skin, 295 Kč, koupíte na www.lush.cz nebo v prodejnách Lush
    Autor: archiv firem

     

    Když je Julia Roberts na návštěvě ve Velké Británii, vždy si najde čas na nákup v prodejně s ručně vyráběnou, čerstvou kosmetikou Lush, která je plná přírodních ingrediencí a své produkty nikdy netestuje na zvířatech. Julia si zpravidla odnáší plný košík voňavých balíčků, jejím nejoblíbenějším už je ale několik let citlivá čerstvá čisticí roláda Angels on Bare Skin plná mletých mandlí s přídavkem růžové a levandulové silice.

  • Krémový korektor Becca

    Becca, korektor Compact Concealer, 348 Kč, koupíte na www.strawberrynet.com
    Autor: archiv firem

     

    Jako hollywoodská celebrita, která je neustále v hledáčku fotoaparátů, si Julia Roberts v podstatě nemůže dovolit žádnou chybu, a to ani na své pleti. Dalším z jejích oblíbených pomocníků z řad dekorativní kosmetiky je proto krémový korektor značky Becca, který kombinuje dvě různé textury pro dosažení středního nebo extrémního krytí. Díky své konzistenci se hodí jak na drobné pupínky a nedokonalosti, tak na kruhy pod očima, aniž by zvýrazňoval vrásky.

  • Oční krém Dr. Hauschka

    Dr. Hauschka, krém na oči, 665 Kč, koupíte na www.greenwave.cz
    Autor: archiv firem

     

    Julia Roberts je pověstná tím, že nikdy nepodstoupila žádnou plastickou operaci. Ostatně jak sama říká: "Vaše tvář vypráví váš životní příběh, a tím by rozhodně neměla být pohádka o tom, jak jste neustále jezdila na plastickou kliniku." Ostatně podle Julie je nejspolehlivějším receptem na věčně mladý vzhled "být šťastná, a možná troška očního krému". Tím pravým pro Julii je přírodní oční krém pro úlevu unaveným očím a prevenci drobných vrásek od Dr. Hauschka.

  • Make-up Lancome Teint Miracle

    Lancome Teint Miracle Air de Teint, 1200 Kč, seženete ve vybraných parfumeriích
    Autor: archiv firem

     

    Na prahu padesátky ví Julia moc dobře, že její make-up by měl mít především lehkou konzistenci, díky které nezvýrazní její vrásky. Jako tvář značky Lancome si nejvíc oblíbila jejich make-up Teint Miracle, který přirozeně rozjasňuje, přitom středně kryje a na pleti je velmi lehký.

  • Krém na ruce Jurlique


    Jurlique, růžový krém na ruce, 620 Kč, koupíte na www.strawberrynet.com
    Autor: archiv firem

     

    Jedinou věcí, která Julii nikdy nesmí chybět v kabelce, je podle jejích slov růžový krém na ruce značky Jurlique. Má velmi bohaté, výživné a hydratační schopnosti, ale přitom se velmi rychle vstřebává a vaše ruce nezanechá mastné. Základními složkami tohoto ikonického krému jsou heřmánek, růže a sladký mandlový olej.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.