Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Braňte se poškození pleti!

23. února 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Pigmentové skvrny, počínající vrásky, povadlá pleť nebo dokonce i akné... Většinu z těchto poškození způsobuje naší pleti prostředí, zejména ultrafialové záření, nazýváme to vnějším stárnutím. Dalšími faktory jsou kouření, nedostatek spánku, špatná životospráva a opakující se mimika... Tzv. vnitřní stárnutí je přirozený proces, který probíhá během času v důsledku pomalejšího buněčného dělení a látkové přeměny energie. Je určeno především geneticky. Ale nikdy není pozdě začít bojovat a vrátit naší pleť o pár let zpět.

Zastavte poškozování pleti a zbavte se  vrásek!

Základem je ochrana proti slunečnímu záření. Tedy krém musí mít ochranný faktor a zároveň obsahovat složky schopné vyplnit již vzniklé drobné vrásky tím, že zvýší množství kolagenu. Můj oblíbený je krém MARINE ESSENCE od Anubis Barcelona, liftingový a zpevňující krém s vysokou koncetrací aktivních složek mořského původu, který okamžitě vyhlazuje drobné vrásky. Plankton, Soja, kolagen a oligoelementy dodávají pokožce potřebnou hydrataci, elasticitu a ochranu. Navíc má ochranný faktor  pro naprostou ochranu pleti před nepříznivými vnějšími vlivy.

Autor: WWW.BEAUTY-STORE.CZ

Pro intenzivnější kůru, jako náhradu Botoxu, mohu vřele doporučit  profesionální TENSO GOLD krém Anubis Barcelona, který je učiněným elixírem mládí. Obsahuje komplex hexapeptidů Botox-like (kosmetickou náhradu Botoxových výplní) a kyselinu gamma-aminobutyrovou. Má dvojí účinnost v boji proti vráskám: vypíná pleť inhibicí mimických vrásek (stejně jako Botoxové injekce) a zpevňuje rysy obličeje a zároveň tvoří výplň vrásek a intenzivně regeneruje pleť.

Mějte hydratovanou a pružnou pleť!

Protože produkce kožního mazu a schopnost buněčné obnovy se s věkem snižuje, pleť je suchá a na pohled matná. Abyste hydrataci pomohly proniknout do pokožky, snažte se pravidelně provádět exfoliaci. Poté intenzivně hydratuje – ráno i večer!

Krok 1:

Voňavý peeling s červeným ovocem jako je třešeň, malina, granátové jablko a borůvka , který obsahuje mikročástečky z jahod a červených broskví pro kompletní obnovu pleti, jemnou a efektivní exfoliaci. Exfoliace s RED FRUIT PEELING Anubis.

Autor: WWW.BEAUTY-STORE.CZ

Krok 2:

Maximální hydratace? Kyselina hyaluronová a hydromanil v krému TOTAL HYDRATING BI-GEL Anubis Barcelona! Vyzkoušejte tuto Osvěžující gelovou emulzi s efektem "quick-break", která se rozpouští v kontaktu s pokožkou. Základem je Hydromanil®, který pracuje na dvou úrovních. Na povrchu pokožky okamžitě hydratuje a zároveň prostupuje do nejhlubších vrstev pokožky, kde postupně uvolňuje zvlhčující složky pro účinnější a dlouhodobou hydrataci. Je obohacený o kyselinu hyaluronovou pro maximální, okamžitou a trvalou hydrataci.

Mějte čistou pleť! Akné po 40?

Na vině jsou hormonální změny probíhajících mezi 30. a 40. rokem (končíme a znovu začínáme s hormonální antikoncepcí, máme děti …). Používejte přípravky pro zralou pleť, ne krémy a gely určené pro mladou aknózní pleť. Protože zralá pleť si neporadí s akné tak rychle, jako pleť mladší. Základem je každodenní čištění. NEW EVEN čisticí gel, lehce mýdlový gel s obsahem ovocných kyselin s okysličujícími a obnovujícími účinky hloubkově čistí, odličuje a okamžitě rozjasňuje pleť. Je speciálně určený pro hrubou, keratinizovanou nebo stárnoucí pokožku. Účinně pomáhá odstraňovat projevy akné a rozšířené póry. Existuje péče o zralou aknózní pleť ?

Autor: WWW.BEAUTY-STORE.CZ

Profesionálním řešením pro zralou aknózní pleť je GLYKO GEL Anubis Barcelona - obsah ovocných kyselin tohoto gelu umožňuje každodenní kontrolovanou a šetrnou obnovu vrchní vrstvy pokožky. Gel je speciálně určen pro redukci projevů akné nebo jako doplněk omlazujících ošetření, neboť ztenčuje rohovou vrstvu pokožky a tím vyhlazuje vrásky.

Zdravý tón a rozjasněná pleť!

Pihy a pigmentové skvrny jsou způsobené tím, že se opakovaně vystavujeme slunečnímu záření. Pro jejich odstranění je ideální přípravek s obsahem vitamínu C, kyseliny kojové nebo kořene lékořice. A především nezapomínejte na vyšší ochranný faktor!  WHITENING  noční emulze s bělicími a rozjasňujícími účinky s obsahem kyseliny kojové, glykolové a koenzymu Q10 během noci zesvětluje pigmentové skvrny a sjednocuje barevný tón pokožky. Ráno se probudíte s nádherně rozjasněnou pletí. Je ideální pro rozjasňující kúrou před významými událostmi, jako je například svatba.

Antioxidační ošetření s kmenovými buňkami, to je KRÉM POLIVITAMINIC s Vit. C

Rozjasňující krém s obsahem Pro-vitaminu C, s kyselinou hyaluronovou a patentovanou složkou Citrustem ® pro antioxidační, revitalizažní a rozjasňující efekt. Kmenové buňky mají vysokou schopnost regenerace, vysoce revitalizují a omlazují. Kyselina hyaluronová o různých molekulových hmotnostech poskytuje hydrataci na různých úrovních kůže.

 

Autor: WWW.BEAUTY-STORE.CZ