Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zpěvačka Mista vám ukáže, jak si udělat gelové nehty doma!

Udělejte si krásné gelové nehty doma, je to překvapivě snadné.
29. ledna 2015 | 12:00

Nebaví vás chodit pravidelně k nehtařce na gelové nehty nebo se vám nechce za podobnou službu utrácet peníze? Pak je tu právě pro vás nový díl Mista Fashion, ve kterém vám zpěvačka Mista spolu s vizážistkou Janou Hanišovou ukáže, jak si udělat gelové nehty za pár korun sama doma.



Ze všeho nejdříve si musíte pořídit malou pec na gelové nehty, kterou koupíte v drogerii a stojí kolem 600 korun. Má na konci USB adaptér, takže ji můžete aktivovat a nabíjet například ve vašem notebooku. Tím pádem můžete pec nosit kdekoliv s sebou a šikovně ji použít, kdykoli budete mít na úpravu nehtů chuť a čas.

Další postup je velmi jednoduchý. K dokonalým gelovým nehtům budete potřebovat už jen speciální odmašťovač a gel na nehty. Před použitím se ujistěte, že jsou vaše nehty čisté. Pro jistotu si je přetřete odmašťovačem, aby byly dokonale vyčištěné. Naneste silnější vrstvu gelu na nehet a stiskněte zapínání na peci. Vložte prst pod světlo a nechte ho tam, dokud světlo samo od sebe nezhasne. Po deseti sekundách je nehet hotový. Stejný postup opakujte u všech prstů. Domácí gelové nehty vám vydrží krásné zhruba 10 dnů.

Pro přesný postup sledujte video:



Jste fanouškem seriálu Mista Fashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.

Autor: red