Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zpěvačka Mista radí, jak na zimní líčení

Mista
15. ledna 2015 | 12:00

Zimní období je v plném proudu a vy se chcete blýsknout zajímavým líčením, které by korespondovalo s tímto ročním obdobím? Sledujte nový díl Mista Fashion, kde vám spolu s vizážistkou Janou Hanišovou ukážu tip na svůj oblíbený "ledový" make-up.

Já osobně mám moc ráda kovové a stříbrné odstíny. Zima je ideální období, kdy mohu takový typ líčení využít ve více variacích. Věřím, že vás toto líčení inspiruje a že ho využijete při dlouhých zimních večerech, které strávíte s přáteli nebo se svým partnerem.

Postup:

Po dokonalém nanesení make-upu se pustíme do očních stínů. Prvním krokem je vždy podkladová báze, aby stíny co nejlépe držely na očním víčku. Bílý nebo stříbrný oční stín naneseme na celé horní pohyblivé víčko. Šedým očním stínem vyplníme vnější koutek horního víčka. Doprostřed naneseme tmavě modrý oční stín a okraje rozetřeme do ztracena. Stejným stínem nakreslíme pomocí malého štětečku spodní linku na dolním očním víčku.
Pro zvýraznění oka naneseme šedou oční linku na pohyblivé horní víčko. Pro sytější dojem aplikujeme tutéž tužku i na dolní víčko. Nakonec naneseme řasenku a oči máme hotové. Tvářenku použijeme v neutrálním, mírně růžovém odstínu. Nezapomeňte ji pořádně zapracovat, aby krásně splývala s celým make-upem. V tom stejném odstínu naneseme i barevný lesk na ústa a mrazivé zimní líčení máme hotové.

Naučte se přesný postup zimního líčení podle videa:

 Jste fanouškem seriálu Mista Fashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.

Líčíte se ráda i ve všední den?
92,1%
7,9%
Děkujeme za Váš hlas!
58 hlasů
5 hlasů