Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trápí vás lupénka? Poradíme vám, jak ji efektivně léčit!

12. ledna 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Lupénka neboli psoriáza je sedmým nejčastějším kožním onemocněním v České republice a trpí jí více než 250 tisíc pacientů! Patříte mezi ně? Pokud ano, tak jistě víte, že se jedná o velice nepříjemnou a téměř nevyléčitelnou nemoc. Boj s lupénkou je dlouhodobý a vyžaduje přísnou disciplínu ze strany pacienta. Pokud toužíte po efektivní a komfortní léčbě, vyzkoušejte excimerový laser XTRAC, který zajišťuje neuvěřitelné výsledky!

Příčiny, které nahrávají vzniku psoriázy

Nesprávná životospráva, stres, hormonální změny, streptokoková onemocnění, dědičnost, chirurgické zákroky… Je mnoho faktorů, které dokážou vyprovokovat lupénku. Projevuje se v různé intenzitě a podle jejího rozsahu se většinou určuje i způsob léčby. Problém ale vždy zůstává stejný – pokožka zasažená lupénkou vypadá především nevzhledně, což vyvolává rozpaky zejména u žen, a je doprovázena nepříjemným svěděním. Čím je to ale způsobeno? Kožní buňky se začnou dělit až sedmkrát rychleji a nadměrné množství nezralých buněk se pak rychle dostává na povrch kůže, a tvoří tak zarudlé skvrny po celém těle, které bolí, svědí a krvácí. Tato nemoc postihuje především osoby ve věku od 15 do 20 let, případně pacienty mezi 55. a 60. rokem, ale dokáže potrápit i pacienty jiných věkových skupin.

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Už jste slyšeli o unikátním laseru, který pomáhá pacientům s kožními onemocněními?

Pokud toužíte po rychlé léčbě, která vám slíbí hlavně viditelné výsledky, určitě zvolte léčbu speciálním excimerovým laserem XTRAC. Toto ošetření není u nás ještě moc známé, ale zejména v Americe se těší velké oblibě už 14 let. Podle zkušeností lékařů z Derma Medical Clinic, Centra klinické a estetické medicíny, se výrazného zlepšení dočkáte již za šest až deset ošetření, tedy za necelé dva měsíce. Technologie tohoto „zázračného“ laseru funguje na podobné bázi jako horské slunce. Rozdíl je v tom, že vyzařuje světelný paprsek o jedné vlnové délce, jedná se tedy o takzvané UVB záření, které proniká jen do horních vrstev pokožky a nezasahuje zdravou kůži. Tímto způsobem lze ošetřit i místa běžnou léčbou těžce zasažitelná, jako jsou vlasaté části hlavy, dlaně, chodidla a lokty. Navíc nepředstavuje žádnou zátěž pro organismus a zamezuje vzniku jizev.

Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Stále máte pochyby?

Laserová léčba je opravdu efektivní. Pokud chcete, aby přinášela co nejlepší výsledky, je třeba ošetření provádět několikrát týdně, což může být pro mnohé časově náročné. Právě Derma Medical Clinic, která jako jediná v České republice umožňuje léčbu  excimerovým laserem, otevřela na podzim nové pobočky po celé České republice. Nyní její kliniky naleznete nejen v Praze, ale také v Plzni, Českých Budějovicích, Brně, Hradci Králové a Ostravě! Zahajte boj s lupénkou co nejdříve!

Před ošetřením
Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Po 11 ošetřeních
Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Jestliže vás trápí i jiná kožní onemocnění, jako jsou například vitiligo, akné, atopický ekzém, jizvy, strie či ztráta vlasů, nebojte se svěřit do zkušených rukou odborníků z Derma Medical Clinic!

Před ošetřením
Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Úplné vymizení lupénky po 12 ošetřeních
Autor: Derma Medical Clinic s.r.o.

Více informací naleznete ZDE!