Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Slavnostní líčení: Buďte sexy a inspirujte se lookem celebrit

  • 31. prosince 2014 | 06:00

    Poslední noc v roce a nikdy nekončící party, takové jsou silvestrovské nebo novoroční oslavy. Pokud se někam chystáte, ať už s přáteli nebo jen s partnerem, dejte si záležet na svém líčení. Přehánět to ale nemusíte. Nikdo nechce vypadat jako klaun, obzvláště po pár vypitých skleničkách. Proto vsaďte na jednoduchý akcent – oči nebo rty. Inspirujte se hollywoodskými herečkami a nešlápnete vedle.

  • Milla Jovovich

    Milla Jovovich
    Autor: profiedia.cz, archiv firem

    Tajemný pohled a smyslně červené rty. Toto líčení zkrátka nikdy nevyjde z módy. Základem je bezchybný make-up, který je ideální nanášet na bázi bez silikonů, aby vydržel opravdu celou noc. Na líčka patří tvářenka v chladně růžovém odstínu, ideálně se zlatým nebo stříbrným shimmerem.

     

    Rty pak přesně vykreslete rudou rtěnkou pomocí štětečku na rty. Obtiskněte do kapesníku a dopřejte si ještě jednu vrstvu. Rtěnka bude sytější a déle vám vydrží. Oči zvýrazněte pouze tenkou černou linkou u horní linie řas a řasenkou s prodlužujícím efektem.

  • Kristen Stewart

    Kristen Stewart
    Autor: profiedia.cz, archiv firem
    Je Silvestr, takže si klidně dopřejte trochu toho třpytu a vsaďte na metalické líčení  stejně jako Kristen Stewart jako "dcera" Karla Lagerfelda v kampani pro módní dům Chanel. Na pleť naneste rozjasňující make-up, který vaší pleti propůjčí šťavnatý a mladistvý vzhled. Ale pozor, obličej již nepřepudrovávejte.

     

    Na oči naneste pomocí štětečku nebo prstů krémové oční stíny v bronzovém, zlatém nebo stříbrném odstínu. Řasy natočte kleštičkami a hodně zvýrazněte řasenkou. Klidně si pomozte i několika trsy umělých řas. Na rty použijte pouze bezbarvý lesk nebo je nechte přirozené. Také tvářenku volte maximálně v přirozeně růžovém či broskvovém odstínu. Raději si místo ní pohrajte s rozjasňovačem.

  • Katie Holmes

    Katie Holmes
    Autor: profiedia.cz, archiv firem
    Chcete být za tajemnou ženu vamp? Pak se inspirujte lookem, který měla Katie Holmes v kampani pro kosmetickou značku Bobbi Brown. Na víčka naneste perfektní kouřové líčení v přirozených hnědých a béžových odstínech. Váš pohled dokážou prohloubit stejně jako černé a šedé, ale nejsou tolik tvrdé. Pokud pod obočí zvolíte odstín s jemnými třpytkami, nic tím nezkazíte.

     

    Principem tohoto líčení je dokonalost. Proto nezapomeňte na podkladovou bázi, krycí make-up i fixační, zmatňující pudr. Na tváře naneste tvářenku ve starorůžovém odstínu a stejný tón dopřejte také svým rtům. Řasy jemně přetáhněte řasenkou a soustřeďte se na vykreslení obočí, které podtrhne váš celkový vzhled.

  • Jessica Alba

    Jessica Alba
    Autor: profiedia.cz, archiv firem
    Chcete působit mladistvě, svěže a nemuset kontrolovat, jestli se vám neleskne nos nebo nerozmazala linka? Pak si zvolte jednoduché, ale přitom nápadné líčení ve stylu Jessiky Alba. Na obličej naneste středně krycí make-up a nedokonalosti, stejně jako kruhy pod očima, zamaskujte kvalitním tekutým korektorem.

     

    Oči zvýrazněte pomocí umělých řas, jejichž nalepení zamaskujte velmi tenkou tekutou linkou na horní linii řas. Tváře nechte tak, jak jsou, nebo je jemně zvýrazněte broskvovou či korálovou tvářenkou. Rty pak přesně vykreslete pomocí oranžové rtěnky a štětečku na rty.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.