Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Parfémy, které nosí superhrdinové: Kupte je i tomu svému!

  • 17. prosince 2014 | 06:00

    Jsou silní, krásní a my je milujeme. Superhrdinové lámou srdce žen i kasovní rekordy. Snažily jsme se proto pro vás vybrat parfémy, které sedí k povahám těchto dokonalých mužů. Vyberte jeden pro svého partnera a udělejte z něj svého supermuže!

  • Christian Grey

    2187668:gallery:true:truePadesát odstínů šedi a slabost pro nebezpečné hry – takový je Christian Grey a stejná je i luxusní vůně Davidoff The Game Intense.

     

    Zaujme vás výraznými tóny jalovcových bobulí a jemného ginu, pod kterými se rozehrávají dřevité tóny s divokým kosatcem. Základ tohoto koktejlu potom tvoří ebenové dřevo, které je cítit až po delší době po nanesení, ale o to více překvapí svou intenzitou.

     

    The Game se hodí pro energické, tajemné muže, kteří vědí, co chtějí, a neradi dělají kompromisy. Vítěz bere vše! Vůně Davidoff The Game Intense, stejně jako její předchůdce Davidoff The Game, přináší velmi osobitý nádech svůdnosti a troufalosti. Flakon vůně si ponechává elegantní a jedinečný pokerový design.

     

    Cena za 40 ml je 702 Kč

  • Batman

    Autor: Warner Bros, archiv firem
    Ve dne miliardář a tak trochu mizantrop, v noci strážce práva v netopýří masce. Batman je muž, který si vás nepustí snadno k tělu a nedá na přílišné řečičky.

     

    Pokud takového znáte, obdarujte jej na Vánoce parfémem Black Code od Armaniho. Zaujme elegantní, temně černým flakonkem s rozprašovačem, který je inspirován výložkami Armaniho obleků, a především orientálně laděnou, kořenitou vůní.

     

    Silný základ Black Code tvoří tóny kůže a tabáku, srdce parfému ukrývá kořeněný badyán a květ olivovníku a v úvodu vás zaujmou svěží tóny citrusů a hořký bergamot.

     

    Cena za 75 ml je 1329 Kč

  • James Bond

    2187673:gallery:true:trueParfém James Bond 007 je stejný jako nesmrtelný britský tajný agent 007. Je váš partner cílevědomý, úspěšný muž se zdravou dávkou sebedůvěry? Pokud ano, pak je pro něj James Bond 007 jako stvořený!

     

    James Bond 007 je delikátní a velmi nadčasová vůně, která se perfektně hodí k elegantním, charizmatickým a odvážným mužům, svůdcům. Tento parfém se otevírá ovocnými notami jablka, které spolu s kardamomem a levandulí vytvářejí neočekávaně přitažlivé aroma. V srdci vůně naleznete esence vetiveru a santalového dřeva, které dodají celé skladbě na dramatičnosti. Základem vůně se nesou temnější akordy lišejníku a kumarinu, které celou kompozici směle zakončují.

     

    Exkluzivní flakon s výraznou ikonickou texturou evokuje palubní desku vozu Aston Martin a unikátní systém otevírání odkazuje na nejmodernější vychytávky Jamese Bonda.

     

    Cena za 75 ml je 496 Kč

  • Superman

    Autor: Warner Bros, archiv firem
    Diesel Only The Brave je parfém určený pro pravé hrdiny a muže, kteří umějí překonat nepřízeň osudu. Ze stydlivého Clarka Kenta vašeho partnera promění v Supermana, nebo alespoň pořádného rebela, a zaručeně poškádlí jeho mužské ego.

     

    Základem parfému jsou orientální dřevité tóny a ambra, které v srdci podpoří růže, levandule a labdanum. Hlavu tvoří svěží vůně citrusů, mandarinky a koriandru. Společně tedy vytvářejí lehkou kořeněnou vůni určenou pro statečné bojovníky a pravé gentlemany.

     

    Cena za 35 ml je 1235 Kč

  • Neo

    2187672:gallery:true:trueDžungle velkoměsta nebo obrovská elektrárna? Svět v Matrixu potřebuje proklatě sexy Nea, aby ho dovedl ke spáse. Pokud i vy cítíte, že právě váš muž je Vyvolený, Bvlgari Black mu sedne jako ulitý.

     

    Black je dokonalým odrazem města, jak svou smyslnou vůní, tak i svým střízlivým obalem, který vyvolává vzpomínku na městské prostředí mrakodrapů, chodníků a moderní architektury. Základ tvoří jantar, santalové dřevo a pižmo, které v srdci podpoří ambra, cedrové dřevo, dubový mech a vanilka. Hlava parfému vás omámí tóny bergamotu, růže, čaje lapsang z Cejlonu a černého čaje.

     

    Cena za 75 ml je 855 Kč

  • Edward Cullen

    Autor: Summit Entertainment, archiv firem
    Luxus, styl, bezbřehé znalosti a nesmírná galantnost. Všechno to, co zdobí romantického upíra, se snoubí v nejnovější vůni Dior Homme, pro kterou dělal promo sám Robert Pattinson, představitel role Edwarda Cullena.

     

    Dior Homme dokazuje, že dřevitě-květinové vůně sedí perfektně i mužům, a v luxusním flakonu s motivem pánské vázanky ukrývá průraznou tekutinu v jantarovém odstínu barvy Edwardových očí.

     

    V hlavě se skrývají omamná šalvěj, levandule a bergamot, které podporují zemitější základ v tónech kůže, indonéského pačuli a haitského vetiveru. Srdce vás pak uchvátí smyslnými tóny ambry, kosatce a kakaa.

     

    Cena za 100 ml je 1761 Kč

  • Sherlock Holmes

    2187669:gallery:true:trueGeniální mozek, velký podivín, ovšem ještě větší charizma. Nejgeniálnější fiktivní postava všech dob – Sherlock Holmes – je v britském seriálu z dílny BBC prostě neskutečně sexy.

     

    Vůně Burberry London for Men byla vytvořena pro současného britského gentlemana, který miluje eleganci obleku. Oslavuje město Londýn a jeho zvláštní smysl pro vytříbený styl. Vyjadřuje osobnost spíše než abstraktní, emocionální koncept a je příkladem moderního, britského ducha.

     

    Bránu svěžesti otevírá bergamot ochucený špetkou skořice s pár kuličkami pepře. Srdce je jako sklenička portského vína se smyslným nádechem kůže. Základ dotváří exotické tóny guajaku, sametového mechu a mužného tabáku.

     

    Cena za 30 ml je 496 Kč

  • Ironman

    2187670:gallery:true:trueStejně jako neohrožený Ironman, je i Hugo Boss Boss In Motion aktivní, moderní a dynamická vůně, která je doslova napumpovaná adrenalinem. Je určena pro muže, kteří se řídí svým instinktem, a posunují tak hranice a vítězí v životních výzvách. Parfém Boss In Motion ze sebe vyzařuje sebejistotu, tajemno a aktivní životní styl.

     

    Hlavu vůně tvoří charizmatický bergamot, čerstvá bazalka a křehké lístky fialky. V dynamickém srdci se ukrývá akord růžového pepře, sladká skořice, energický kardamom a muškátový oříšek. Hřejivý a pevný základ dotváří exotické santalové dřevo, vzácný vetiver a lehký dotek smyslného pižma.

     

    Cena za 40 ml je 571 Kč

  • Wolverine

    Autor: Fox Film Corporation, archiv firem
    Dunhill Brown je vůně mužnosti a pevného charakteru. Muž jako Wolverine je svůj, má v sobě zdravou nedůvěru a velké kouzlo charizmatického bručouna. Stejně jako její nositel je i tato vůně velmi neobyčejná, svěží a teple dřevitá.

     

    Srdce parfému skrývá orris a bílé cedrové dřevo a okouzlí muže, který je samostatný a má nezávislé uvažování. V hlavě naleznete omamný muškát a svěží citron, který se dokonale snoubí s velmi zemitým základem santalového dřeva, tonkových bobů, mechu a pižma.

     

    Cena za 75 ml je 698 Kč

  • Jon Snow

    2187671:gallery:true:trueZarostlý lumbersexuál, neohroženě bránící Zeď, aby dělila lidstvo od všech hrůz, které se nacházejí za ní a které se ji bohužel rozhodly překročit. Kit Harington, představitel Jona Sněha ze seriálu Hra o trůny, natočeného podle epické knižní ságy Píseň ledu a ohně, propůjčil své charizma nové vůni z dílny světového návrháře dámských střevíčků – Jimmyho Choo.

     

    Pravá tvář vůně Man je přirozeně mužská, svůdná a má vrozený smysl pro styl, stejně jako Jon Snow, jehož chladná tvář a smyslnost dotvářejí celek vůně. Je to svěží a moderní vůně, která v sobě spojuje aromatické, ovocné a dřevité poznámky. Obsahuje akordy žlutého melounu, růžového pepře, ananasu, levandule, pačuli a semiše.

     

    Cena za 50 ml je 865 Kč

Diskuse ke článku
.