Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dana Morávková využívá pro krásu dary přírody

8. prosince 2014 | 12:54
Prezentace klienta |

Nejkrásnější ženy světa jsou zastánkyně užívání přípravků s kaviárem nebo s obsahem retinolu. Nemusíte však být hvězdou, abyste mohly používat skvostné produkty Pevonia Botanica. Poznejte, stejně jako Dana Morávková, životodárnou sílu přírody na vlastní pokožce. Výrobky této přírodní kosmetické značky jsou také skvělým vánočním dárkem.

Mládí pleti

Autor: PEVONIA CZ s.r.o.

Kaviárová kosmetika nejen výrazně omlazuje, ale také rozjasňuje pleť. Zpevňuje kontury obličeje a podporuje elasticitu a pevnost pokožky. Hluboce hydratuje a regeneruje, dodává energii a svěžest. Nelze se tedy divit, že extrakt z pravého kaviáru se používá na výrobu pleťových a očních krémů, tělových mlék a dalších produktů.

Cenný kaviár

Autor: PEVONIA CZ s.r.o.

Kaviárové přípravky jsou pro své účinky ve světě velice uznávané a vyhledávané. Extrakt z kaviáru je totiž jednou z nejvýživnějších látek, kterými můžeme pečovat o svou pleť. Obsahuje vitaminy A, B a minerály. Jeho významnou složkou jsou i nenasycené omega-3 mastné kyseliny. Pleť je po aplikaci přípravků s kaviárem viditelně hydratovaná, prozářená a zpevněná. Kaviár rovněž obsahuje speciální komplex proteinů, které v kůži vytvářejí bariéru, čímž pomáhají chránit kolagen před degenerativními účinky a zároveň stimulují tvorbu kolagenu nového. Používáním přípravků s výtažkem kaviáru tak nejen výrazně zpomalíte proces stárnutí pleti, ale při dlouhodobějším užívání dojde i k redukci vrásek stávajících. 

Perly pro krásu

Autor: PEVONIA CZ s.r.o.

Vynikající účinky na kvalitu pleti mají i perly. Již v tradiční čínské medicíně se z nich získával prášek, který byl pak používán ke zpomalení procesu stárnutí a prodloužení života. Celá staletí používají asijské ženy prášek vyrobený z drcených mořských nebo sladkovodních perel ve snaze udržet si mladistvý vzhled. Velmi ceněný je výrazný bělicí účinek, což se využívá hlavně při odstraňování pigmentových skvrn. Perlový extrakt obsahuje komplexní minerály a stopové prvky s vysokým obsahem vápníku a všechny esenciální aminokyseliny, které jsou velmi důležité pro lidský organismus a imunitní systém. Velmi účinnou složkou je přírodní vápník a dále významné podíly draslíku, hořčíku, železa, zinku, mědi a chromu. V kosmetice se perlový extrakt používá pro omlazující a detoxikační účinky. Pomáhá obnovovat jas a tonicitu pleti, vyhlazuje vrásky, urychluje růst nových buněk a činí pokožku hladší, pružnější, mladistvější.

Hvězdná péče

Autor: PEVONIA CZ s.r.o.

Proces stárnutí, znečištěné životní prostředí, volné radikály a stres se podepisují na kvalitě pokožky. Vzepřete se tedy věku s mimořádně účinnými pomocníky: extraktem z pravého kaviáru a extraktem z perel. Nedají na ně dopustit nejen Angelina Jolie, ale také Cameron Diaz, Eva Mendes nebo Gwyneth Paltrow. Jejich favoritem jsou přípravky řady Myoxy-Caviar od Pevonie. Odličovací přípravky, luxusní krém bohatý na účinné aktivní látky, sérum i oční gel byly vyvinuty na základě nejmodernějších vědeckých poznatků tak, aby působily proti stresu, chránily citlivé oční okolí, regenerovaly pleť a vyhlazovaly hluboké vrásky. Účinek je umocněn zpracováním, které využívá nejmodernější vědecké a technické poznatky. Řada Myoxy-Caviar obsahuje také patentovaný komplex účinných látek Escutox pro viditelné zjemnění vrásek, zvýšenou pružnost, lepší okysličení a viditelné omlazení pleti, kterou rovněž chrání, a pomáhá obnovit její vnitřní vitalitu.

Vzdorujte zimě

Autor: PEVONIA CZ s.r.o.

Během zimy je naše pleť vystavována jak chladnému počasí venku, tak i suchému vzduchu ve vytápěných prostorách. Proto je třeba zaměřit se na hydrataci, revitalizaci a omlazení. Při ochraně pokožky před nepříznivými vnějšími vlivy a v boji proti stárnutí hraje důležitou roli retinol. Tento silný antioxidant hraje důležitou roli při ochraně pokožky před nepříznivými vnějšími vlivy a v boji proti stárnutí. Přípravky řady Micro-Retinol pomáhají vyhladit vrásky, minimalizovat póry a perfektně hydratovat. Produkty z této řady jsou ideální pro ženy od třiceti let, nabízejí program pro zdokonalení pleti a prevenci proti stárnutí. Přípravky jsou vhodné pro všechny typy pleti kromě citlivé a pokožky trpící akné. Pro dosažení nejlepších výsledků je vhodné používat produkty v pořadí: odličovač, toner, sérum a na závěr krém.

Více informací na www.pevoniaeshop.cz a www.pevonia.cz