Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nový hit v péči o pokožku hlavy? Konopná kosmetika!

8. prosince 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Společnost ATEA trading, s.r.o., představuje novou řadu výrobků LAURA Collini, která rozšiřuje sortiment vyráběných kosmetických produktů.

Tato nová řada výrobků s obsahem konopného oleje a dalších účinných látek byla vyvinuta ve spolupráci s předními odborníky a také našimi zákazníky.

Moderně koncipované produkty jsou vytvořeny pro vaše pohodlí a plnou spokojenost.

1. LAURA Collini Body milk pro normální a suchou pleť, 400 ml

Autor: ATEA trading s.r.o.

Jemné tělové hydratační a regenerační mléko pro normální až suchou pleť s obsahem vysoce kvalitních a vyživujících přísad – 5 procenty konopného oleje, D-panthenolem, extraktem měsíčku lékařského, vitaminem E a bambuckým máslem – dodá pokožce dlouhotrvající jemnost a hebkost ve všech ročních obdobích.

2. LAURA Collini Face&body cream pro normální a suchou pleť, 250 ml

Autor: ATEA trading s.r.o.

Pleťový a tělový krém pro normální a suchou pleť s 5 procenty konopného oleje, D-panthenolem, extraktem měsíčku lékařského, vitaminem E a bambuckým máslem se zklidňujícími a regeneračními účinky. Je vhodný jako ochranný a vyživující krém pro celou rodinu ve všech ročních obdobích.

3. LAURA Collini Hand cream 100 ml

Autor: ATEA trading s.r.o.

Jemný, hydratační, ochranný a vyživující krém s 5 procenty konopného oleje, D-panthenolem, extraktem měsíčku lékařského, vitaminem E a bambuckým máslem. Krém je zvláště vhodný pro ochranu a hydrataci po mytí rukou a regeneraci pokožky po námaze, snadno se vstřebává.

4. LAURA Collini Toilet soap 100 g

Autor: ATEA trading s.r.o.

Peelingové mýdlo s mořskými řasami a konopným olejem. Jemně čistí, zjemňuje a vyhlazuje pokožku. Pro každodenní ošetření vaší pokožky, která získá po použití opět viditelný, přirozený a příjemný vzhled. Zajistí dlouhodobou hydrataci a v neposlední řadě bude velice šetrným pomocníkem při potížích s různými druhy ekzémů a dalšími nepříjemnými kožními defekty.

5.  LUIGI Colutti - pánská řada kosmetiky

Autor: ATEA trading s.r.o.

6.  LAURA Colutti - kosmetika moderní ženy 

Autor: ATEA trading s.r.o.

7.  LAURA Collini Baby Care - kosmetika pro naše nejmenší

Autor: ATEA trading s.r.o.

Více o výrobcích společnosti ATEA trading, s.r.o., naleznete na stránkách www.ateacz.cz.

Všechny výrobky zakoupíte na našem e-shopu: http://eshop.ateacz.cz/