Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Víte, čím okouzlíte každého muže? Dlouhými řasami!

26. listopadu 2014 | 16:00
Prezentace klienta |

Prodlužte si své řasy samy a v pohodlí domova! Dnes již nemusíte kvůli svůdnému pohledu trávit několik hodin v kosmetickém salonu. 

Inspirujte se světově známou značkou!

V Čechách se začalo prodávat sérum na prodloužení řas Renokin Lash Lash. Zajímavé však na celé věci je, že Renokin se proslavil svým sérem pro růst a prodloužení vlasů. Jedná se o jeden z nejúčinnějších výrobků v této oblasti, a pokud si do vyhledávače dáte slovo Renokin, uvidíte samy, jak „obletěl“ téměř celý svět.

Z toho lze soudit, že i prodlužovač řas od této společnosti bude umět pár dobrých triků pro prodloužení řas.

Přece jen je pravda, že vlasy se od řas až tolik neliší a byla to jen otázka času, kdy se Renokin začne zabývat i touto problematikou.

Autor: MedaPrex

Znáte technologie Lash Lash?

Lash Lash používá velmi vyspělou technologii nanokapslí a biomimetických peptidů, které dokážou řasy prodloužit, zahustit, dodat jim pevnost a celkově zlepšit jejich kvalitu. Jedná se o permanentní prodloužení vlastních řas, aniž byste si musely přilepovat umělé řasy. Jelikož prodlužovač řas využívá zmíněnou technologii nanokapslí, všechny účinné látky se dostanou až ke kořenům řas, a mohou tak podpořit jejich růst.

Mimochodem, když už jsme zmínili umělé řasy, právě ty často mohou za poničení těch vlastních. Nakonec dochází ke vzniku mezer mezi řasami a také k zásadnímu zkrácení řas. Přestože umělé řasy mohou vypadat dobře, z dlouhodobého hlediska je nedoporučujeme. Pokud ale k poničení již došlo, právě Renokin Lash Lash dokáže jejich růst obnovit, mezery zacelit a celkově řasy zahustit. To vše mnohem bezpečnější formou. Výsledek ale nečekejte ihned.

Autor: MedaPrex

Kdy přijdou první výsledky?

První efekt je vidět již za 4 týdny – trvalé prodloužení řas o 20 až 50 %. Balení, které si teď můžete koupit, vám vydrží při pravidelném denním používání až na 12 týdnů.

Zcela nenáročné!

Sérum se aplikuje pomocí štětečku. Doporučujeme jej používat 1krát denně, vždy před spaním, aby řasy mohly vstřebat účinné látky. Pomocí štětečku nanesete tenkou vrstvu přípravku ke kořenům řas. Pokryjte vždy kořeny řas v celém obvodu horního/dolního víčka. Nechte alespoň 4 hodiny působit.

Autor: MedaPrex

Největší výhody přípravku Renokin Lash Lash

  • Nemá žádné negativní vedlejší účinky a je zcela bezpečný.
    Při pravidelném používání vydrží 1 balení až 12 týdnů.
    Určeno pro muže i ženy různého věku.
  • Možné aplikovat pro růst řas i obočí.
  • Viditelné výsledky již za 4 týdny.
  • Prokázaný účinek (in-vivo a in-vitro data).
  • Snadná aplikace, jednodušší než s kapkami.
  • Bez parabenů.

Testováno na fanoušcích

Společnost Medaprex vytvořila test séra Renokin Lash Lash přímo v řadách svých facebookových fanoušků. 13 žen dostalo sérum zdarma a nechaly se nafotit při převzetí produktu a pak také po šesti týdnech používání.

Test tedy netrval ani tak dlouho, jak pro viditelný efekt doporučuje výrobce, a přesto jsou výsledky poměrně uspokojivé.

Všechny fotografie si můžete prohlédnout v článku: První velký test séra na prodloužení řas - Renokin Lash Lash.

Výrobek můžete zakoupit přímo na e-shopu Medaprex.cz.

Související články