Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nové trendy v barvení vlasů: Seznamte se s bronde a sombré!

  • Jaké jsou současné trendy v barvení vlasů?
    20. listopadu 2014 | 06:00

    Stylové ombré, které frčí už nějaký ten pátek, je stále velkým trendem. Pomalu však získává konkurenci v podobě dalších přirozeně vypadajících technik bavení. Řiká vám něco sombré, nebo bronde? Poradíme vám, co se pod kterými termíny skrývá.

  • Babylights

    Babylights je nová technika barvení melírů, která vytváří přirozené a jemné proužky. Poměr světlejších i tmavších vlasů je stejný, žádný odstín nepřevažuje. Barvení sice trvá dvojnásobně dlouho než klasické melírování, ale výsledek stojí opravdu za to. A co je na tom nejlepší? Technika babylights vypadá jako nová klidně i 12 týdnů!

    Cara Delevingne
    Autor: profimedia.cz
  • Sombré

    Pokud je pro vás ombré příliš výstřední, rozhodně vyzkoušejte novou techniku sombré. Přechod mezi jednotlivými barvami vlasů není tak dramatický, a proto se tento způsob barvení hodí konečně i pro blondýnky.

    Jessica Alba
    Autor: profimedia.cz
  • Splashlights

     

    Tento nový trend vytváří tzv. andělský vzhled. Světlejší odstín je totiž barvený tak, aby ve vlasech vypadal jako odrážející se paprsek světla. Tento styl barvení vlasů je vhodný především pro odvážné ženy, protože zesvětlování vlasů nemá žádná pravidla. Klidně to může být blond čtverec uprostřed hlavy. Výhodou je, že když vás splashlights přestane bavit, dá se z něj poměrně snadno vytvořit klasické ombré.

    Sarah Jessica Parker vypadá skvěle
    Autor: Profimedia.cz
  • Bronde

     

    Nemůžete se rozhodnout, jestli chcete být blondýnka, nebo brunetka? Pak rozhodně vyzkoušejte nový trend barvení, který se nazývá bronde (brunette & blonde). Před lety proslavila tuto barvu vlasů modelka Gisele Bündchen, dnes se nenápadný mix barev dostává opět na výsluní. Zamilovala si ho například zpěvačka a herečka Jennifer Lopez.

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz
  • Chambre

     

    Poslední technika barvení vlasů, která je na konci roku 2014 na vrcholu, je tzv. chambre. Tento způsob barvení vlasů je stejně jako klasické ombré vhodnější pro brunetky, protože základem je přechod z hnědého odstínu na odstín šampaňské blond, která se směrem ke konečkům mění v platinovou.

    Beyonce
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  krása, vlasy, barva, trendy, zima
Diskuse ke článku
.