Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Škola nákupů: kosmetika pod 100 korun, která stojí za to!

  • 12. listopadu 2014 | 06:00

    Kvalitní kosmetika nemusí být vždy drahá, pokud víte, po jakém produktu se v drogerii vyplatí sáhnout. Pokud i vy máte před Vánocemi hluboko do kapsy, a nemůžete si tedy dovolit utrácet za kosmetiku, ale přitom vám došla oblíbená řasenka nebo červená rtěnka, vyzkoušejte jeden z těchto kosmetických produktů, jejichž kvalita je mnohem vyšší než jejich cena.

  • BB krém

     

    Miss Sporty Morning Baby! BB Cream, 80 Kč (30ml), koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
    Miss Sporty je kosmetika hlavně pro náctileté slečny, které mají dokonalou pleť, na níž nemusí nic maskovat. Zrovna tento BB krém ale oceníte i v pozdějším věku. Je velmi příjemný, hezky voní, dobře se nanáší. Společně s fixačním pudrem vytvoří přirozený vzhled a je tak skvělou alternativou i pro ženy, které potřebují zamaskovat drobné nedokonalosti pleti, ale nechtějí používat přímo make-up.
  • Kompaktní pudr

     

    NYC, Smooth Skin kompaktní pudr, 89 Kč, koupíte v síti drogerií Rossmann
    Autor: archiv firem
    Tento kompaktní pudr od kosmetické značky New York Color je často přirovnáván k mnohem dražšímu pudru od MAC. I když se s ním nemůže měřit co do krásy a praktičnosti balení, pravdou je, že tato nepříliš hezká krabička v sobě ukrývá hotový poklad – pudr, který matuje, nezvýrazňuje suchá místa a vydrží.
  • Řasenka

     

    Moje řasenka GIGA, 80 Kč, koupíte v síti drogerí
    Autor: archiv firem
    Řasenka je velmi individuální produkt, protože co vyhovuje jedné ženě, může druhá s jiným typem řas naprosto nenávidět. Přesto vyzkoušejte tuto řasenku od české značky moje, která dodá vašim řasám objem, aniž by je slepila, a navíc je krásně prodlouží.
  • Oční stíny

     

    Dermacol BONBON EYE SHADOW, odtsín 4, 79 Kč, koupíte v síti drogerií nebo na www.dermacol.cz
    Autor: archiv firem
    Mono oční stíny Dermacol si nás získaly hned několikrát. Jejich název „bonbon“ krásně koresponduje s balením, které skutečně připomíná jednu z pralinek v bonboniéře. Jsou ale také velmi dobře pigmentované a na bázi pod oční stíny vydrží perfektní celý den. A navíc krásně voní, což je u dekorativní kosmetiky příjemný bonus.
  • Tvářenka

     

    MUA Tvářenka odstín 01, 44 Kč, koupíte na www.makeupacademy.cz
    Autor: archiv firem
    Britská kosmetická značka MUA ƒ– Make Up Academy se chlubí nízkými cenami a také překvapivou kvalitou pudrových produktů. Jejich paletky očních stínů, věrně kopírující odstíny luxusních paletek Naked od Urban Decay, jsou pověstné, ale výbornou pigmentaci mají také jejich tvářenky. Vybrat si můžete ze šesti odstínů za opravdu směšně nízkou cenu.
  • Rtěnka

     

    elf Essentials Rtěnka odstín Fearless, 39 Kč, koupíte na www.elfkosmetika.cz
    Autor: archiv firem
    Také dobrou rtěnku seženete za pár korun, pokud se tedy smíříte s plastovým obalem, který není příliš praktický. Rtěnky ze základní řady Essencials od elf nás překvapily svojí krémovitou konzistencí, která má tendenci rty chránit a nevysušovat. Výběr barev je poměrně obstojný, pigmentace výborná a výdrž taktéž více než uspokojující.
  • Odličovací olej

     

    Saloos Hydrofilní odličovací olej - Levandule (50ml), 74 Kč, koupíte na www.krasa.cz
    Autor: archiv firem
    Skvělý přípravek na odlíčení, který stačí kombinovat jen s obyčejnou vodou. Hydrofilní olej Saloos je 100% přírodní a bez zbytečného dření s ním bez problémů odstraníte kompletní líčení, včetně voděodolné řasenky. Navíc pleť příjemně vyživí a je vhodný i pro citlivou pokožku. Jediné na co není radno zapomínat, je stáhnout jej z pleti tonikem nebo pleťovou vodou.
  • Pleťový krém

     

    Nivea Zvláčňující denní Pure Natural, 130 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem
    I když denní krém Nivea Pure & Natural svojí cenou mírně sto korun přesahuje, nemohly jsme si pomoci. Tento krém, na který nedá dopustit také Kate Middleton, totiž obsahuje 95% přírodních ingrediencí a nenajdete v něm parabeny, silikony, barviva ani minerální oleje. Při každodenním používáni zanechává pleť viditelně hebkou a dlouhodobě hydratovanou. Za tu cenu se rozhodně vyplatí vyzkoušet.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.