Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

7 nej pro dokonalé líčení, z kufru vizážisty...

10. listopadu 2014 | 13:53
Prezentace klienta |

Zapomeňte na přeplněnou kosmetickou taštičku zbytečnými líčidly... Proč utrácet spousty peněz, když lze pořídit profesionální líčidla za zlomek ceny? Poradíme vám, co by ve vaší výbavě rozhodně nemělo chybět. Těchto 7 produktů je vše, co potřebujete k dokonalému makeupu, výběr jsme sestavili z nabídky obchodu s profesionální kosmetikou www.BEAUTY-STORE.cz.

 

Bezchybná pleť

Autor: BEAUTY-STORE.CZ

Žádné nalíčení se neobejde bez dokonale hladké a zářivé pleti. Sleek MakeUp CC Cream je ideální volbou. Kombinuje perfektní krycí schopnost make-upu a péči o pleť, navíc obsahuje pigmenty, které pokožku nádherně rozjasní a přizpůsobí se odstínu pleti. Nemusíte tedy vybírat jiný make-up na léto a zimu.

Základem perfektní aplikace je kvalitní štětec. Pokud zvolíte bestseller od Sigma Beauty, profesionální kabuki štětec na make-up, výsledek je zaručen.

Dokonalé obočí

Autor: BEAUTY-STORE.CZ

Krásné, upravené obočí rámuje naši tvář, zvýrazní naše oči a dá obličeji docela jiný, mladistvý výraz. Přesto je často opomíjenou částí tváře, které nevěnujeme dostatek péče. A přitom stačí málo a dokáže zázraky! Paletka na úpravu obočí Sleek MakeUp Brow kit obsahuje vše potřebné, aby vaše obočí bylo dokonalé: pinzetu, štětečky, tónovaný vosk pro vytvarování a fixaci obočí a barevný pudr na obočí pro finální úpravu. Je dostupná ve čtyřech barevných provedeních.

Svůdné oči inspirované arabskou fantazií

Autor: BEAUTY-STORE.CZ

Pokud má být výsledek perfektní, potřebujete vysoce pigmentované oční stíny. Sleek MakeUp nabízí řadu kouzelných palet umně sladěných odstínů. Stačí vybrat tu pravou pro vás. Zvolte třeba novinku Arabian Nights a zahalte své oči do módních tónů inspirovaných arabskou fantazií. Exkluzivní paleta 12 očních stínů s kombinací intenzivních teplých tónů zelené, zlaté, fialové pro dokonalé kouřové líčení.

Nebojte se barev

Autor: BEAUTY-STORE.CZ

Velkým hitem jsou barevné oční linky v netradičních odstínech jako je zelená, tyrkysová, růžová nebo modrá. Dodejte si odvahy a vyzkoušejte tento svěží trend. Doporučujeme oční linky Dip it Eyeliner od Sleek MakeUp. Vybírat můžete z řady odstínů...

„Velké“ řasy

Autor: BEAUTY-STORE.CZ

K retro vzhledu, kterým se inspiroval letošní podzim, neodmyslitelně patří výrazné řasy. Řasenka Sleek MakeUp Full Fat Lash s revolučním flexibilním kartáčkem pro maximální objem Vám právě takové řasy vykouzlí.

Nezapomeňte na konturování

Autor: BEAUTY-STORE.CZ

Povedený kousek od Sleek makeUp – paletka Face form 3 v 1 na konturování obličeje, rozjasnění a zvýraznění líček. Paletka obsahuje modelační pudr na tvář, rozjasňovač a tvářenku – vše perfektně sladěné a dostupné ve čtyřech barevných provedeních.

Nepostradatelným pomocníkem při modelaci tváře vám bude profesionální konturovací štětec Sigma Beauty v oblíbeném tvaru tulipánu. Lze ho použít i na aplikaci rozjasňovače.

Nepřehlédnutelné rty

Autor: BEAUTY-STORE.CZ

Podzim je ve znamení nepřeberných odstínů červené: bordó, do oranžova, korálové, cihlové...  Rtěnky True Colour Sleek MakeUp jsou nepřekonatelné svou texturou, vysokou pigmentací i výběrem trendy odstínů...