Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Operace víček vám ubere 10 let!

Před operací
10. listopadu 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Operace očních víček je v dnešní době jednou z nejvyhledávanějších plastických operací. Doporučuje se především ženám a mužům okolo čtyřiceti let. S narůstajícím věkem totiž pokožka ztrácí elasticitu a ochabuje. Vznikají tak neestetické kožní převisy na horních víčkách a váčky na víčkách dolních. Právě tato operace, odborně nazývaná blefaroplastika, vám pomůže zbavit se „smutného výrazu“ a pocitu únavy.

Jak se zbavit nepříjemné únavy očí a zároveň omládnout o několik let?

Pokud máte pocit unavených očí, například při dlouhodobé práci u počítače, nemusí to nutně být tím, že se vám kazí zrak. Důvodem může být „zmenšování“ očí v důsledku kožního převisu na horních víčkách.

Své si zažila i paní Monika, která navštívila očního lékaře, a ten jí doporučil nosit dioptrické brýle. Ty ale její problém nevyřešily a nepříjemné bolesti v očích neustávaly. Marně hledala východisko, jak celou situaci rychle a efektivně vyřešit. Nejdříve zkoušela najít radu na internetu a právě tam narazila na téma týkající se plastiky očních víček. Operace nabízela úlevu od nepříjemných pocitů a jako bonus výrazný efekt omlazení v oblasti kolem očí, což ocení nejedna žena. Další její výhodou je téměř okamžitý výsledek – již po týdnu jsou pacienti schopni vrátit se do běžného života.

Po operaci
Autor: Brandeis Clinic

Jakým způsobem se operace provádí?

Existuje celá řada operačních postupů, avšak každá operace se provádí po předchozí konzultaci s odborníkem, který vám navrhne ten nejvhodnější.

Paní Monika podstoupila operaci, která trvala necelou hodinu, v Brandeis Clinic. Na několik dní se staly jejím nezbytným doplňkem sluneční brýle, protože oči byly citlivé na denní světlo. Konečný výsledek však byl k nezaplacení! Změny v její tváři si všímali i kolegové z práce, kteří o zákroku nevěděli. S lepším zrakem a bez pocitu bolesti paní Monice stouplo i sebevědomí. Nyní se totiž cítí plná energie a navíc vypadá o několik let mladší!

Plastika očních víček patří k lehčím zákrokům

Blefaroplastika se ve většině případů provádí jako ambulantní zákrok v lokální anestezii. Omezení po dobu rekonvalescence jsou jen velmi malá, modřiny nebo otoky krátkodobé a drobného rozsahu.

Pokud tedy i vy chcete ulevit svým očím, vypadat svěže a mladistvě, tak je pro vás plastika očních víček určitě to správné řešení.