Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Video: Čtenářka testovala šampóny na barvené vlasy! Jak se osvědčily?

Video se připravuje ...
VIDEO: David Markovič
4. listopadu 2014 | 12:04
Prezentace klienta |

Čtenářka Dáša, která si již mnoho let barví vlasy a je nespokojena s jejich kvalitou, měla možnost otestovat inovativní řadu NIVEA Color Care & Protect, aby sama posoudila, zda se při pravidelném používání těchto produktů stav jejích vlasů zlepšil.

Co se děje s barvenými vlasy?

Barvení samo o sobě vyžaduje vysokou hodnotu pH, díky které vlasy zvětší objem a barviva do nich mohou snáze pronikat. Poté se však pH opět snižuje, což vede k poškozování vlasů. V podstatě dochází k ničení přirozené lipidové vrstvy, která chrání vnitřní povrch vlasů.

Barvené vlasy poškozuje i každodenní česání, fénování, žehlení i kulmování. Poškozené vlasy totiž nejsou schopny zadržovat barevné pigmenty, navíc se barva při každém mytí postupně vymývá a ztrácí svůj lesk. Řešením je pouze speciální péče a používání kvalitních přípravků, které zajistí dlouhotrvající ochranu barvy.

Barva, která vydrží dvakrát déle!

Pečující řada výrobků NIVEA Color Care & Protect obsahuje nový Color Oil Complex s makadamovým olejem, který funguje dvojím způsobem. Za prvé proniká do vlasů a vyživuje je zevnitř a za druhé uzavírá vlasové vlákno a vytváří na něm vodoodpudivou vrstvu, která vlas chrání a eliminuje vymývání vlasových pigmentů. UV filtry navíc zabraňují blednutí barvy způsobené slunečním zářením. Při pravidelném používání by měla výsledkem být zářivá barva, která vydrží dvakrát déle a vlasy se stanou krásnější a zdravější na první pohled.

Vyzkoušeno na vlastní kůži!

Čtenářka Dáša měla jedinečnou možnost otestovat produkty NIVEA Color Care & Protect po dobu čtyř týdnů. A jak sama přiznává, nejen že byla s výsledkem nadmíru spokojena, ale viditelný efekt se dostavil již po třetím užití. „ Absolutně jsem nepočítala s tím, že uvidím výsledky již po několika umytích. Vzhledem k tomu, že si v zimě vlasy častěji fénuji, tudíž jsou vysušenější než v létě, čekala jsem nějaký efekt nejdříve po měsíci intenzivního používání těchto přípravků,“ svěřila se nám překvapená čtenářka Dáša, která chce mít jako každá žena lesklou a zdravou hřívu. „ Také mě mile překvapilo, že stačí opravdu velmi malé množství šampónu k tomu, aby dostatečně napěnil. Navíc celá řada krásně voní, takže ji budu používat určitě i nadále,“ pokračovala ve výčtu superlativů testovatelka. Kromě ní prý doma produkty vyzkoušela i její dcera a dokonce i maminky, které si šampón i kondicionér řady NIVEA Color Care & Protect také velmi oblíbily. Na otázku, který přípravek by označila za nejoblíbenější, bez váhání odpověděla- lak na vlasy. „ Nejen, že vlasy neslepuje a krásně voní, navíc jsou po jeho nanesení krásně lesklé a plné objemu,“ dodala spokojená Dáša, která si nyní kvalitu svých barvených vlasů nemůže vynachválit.

3 triky pro barvené vlasy od Sally Brooks

  1. Pro co nejdelší zachování barvy nemyjte vlasy příliš často a dávejte pozor na teplotu vody. Čím teplejší voda je, tím více barva bledne. Rozhodně používejte přípravky určené pro barvené vlasy.
  2. Pro dlouhotrvající zářivost barvy si s sebou vezměte ke kadeřníkovi svůj šampón a nechte si do něj přidat trochu barvy.
  3. Chraňte své barvené vlasy před ostrým sluncem tím, že budete používat stylingové přípravky s UV filtry, které je chrání před vyblednutím.

Více informací na www.nivea.cz