Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Silikonová prsa mohou zásadně zvýšit sebevědomí!

27. října 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Své o tom ví čtenářka Jitka (29), aktivní mladá žena, která pracuje v reklamní agentuře, ráda jezdí na kole a na kolečkových bruslích a jediné, co jí v životě snižovalo sebevědomí, byla malá prsa. Jelikož má hezkou štíhlou postavu s ženskými tvary, byly silikonové implantáty jasnou volbou. 

Volba vhodné kliniky

Jitka samozřejmě velmi pečlivě zvažovala, jakou kliniku osloví. Přesvědčila ji pražská klinika Brandeis Clinic, která má nejen dobré reference na internetu, ale i v Jitčině okolí. Po první konzultaci s MUDr. Milošem Křižkem se rozhodla pro zvětšení prsou silikonovými implantáty o zhruba dvě čísla. Tedy z velikosti A na C, a to pomocí ergonomických implantátů s Qčipem o objemu 300 ml. Tyto implantáty kopírují pohyb těla své nositelky, tudíž se ženy vyhnou nežádanému „trčení“.

Autor: Brandeis Clinic

Průběh operace

Operace se provádí v celkové anestezii a trvá jednu až dvě hodiny podle náročnosti plastické operace. Veškerá předoperační vyšetření proběhla na Brandeis Clinic, což klientka velmi ocenila. “Nemusela jsem jít za svým praktickým lékařem a pak za dalšími specialisty, a to mi vyhovuje. Jsem pracovně vytížená, takže uvítám každou možnost, jak ušetřit čas,“ pochvalovala si Jitka. Po provedení zákroku navíc musel na klinice zůstat jen do druhého dne a před odchodem dostala od lékaře instrukce, jak jizvy a svá nová prsa pečovat.

Autor: Brandeis Clinic

Získané sebevědomí

„Když jsem viděla svoje nová prsa poprvé v zrcadle na pokoji po probuzení, byla jsem nadšená! Plastika prsou jednoznačně předčila má očekávání a mám z toho velikou radost. Moje sebevědomí stouplo a konečně mi správně padne spodní prádlo, dokonce některé je mi malé,“ usmívá se Jitka a pokračuje: „o tom se mi předtím nikdy nesnilo. Jitka byla nadšena také z přístupu Brandeis Clinic, pro které nebyla pacientem, ale úctyhodným klientem.