Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nový hit: Nalepovací rtěnka! Jak s ní pracovat?

Zpěvačka Mista ve svém novém dílu MistaFashion radí, jak si vytvořit jedoduché účesy.
23. října 2014 | 12:00

Hledáte něco extravagantní, s čím se blýsknete na párty, nebo na halloweenském večírku? Chcete se odlišovat od jiných žen? Právě proto je tu nový díl MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista spolu se svým týmem ukáže, jak použít nalepovací rtěnku, se kterou budete nepřehlédnutelná.



Nalepovací rtěnku najdete v různých vzorech a variacích. Vetšinou v takových, jaké si nedokážete namalovat běžnou rtěnkou. Populární jsou zvířecí vzory, vzory státních vlajek, hvězdy, nebo malá srdíčka. Tato rtěnka vám vydrží na rtech až 8 hodin. Můžete s ní dokonce taky pít i jíst.

"Použití je velmi jednoduché", říká Alena Novak z Make Up Institute Prague. Stačí, když si nalepovací rtěnku obstřihnete podle tvaru vašich rtů. Sundejte jemnou fólii a přiložte nálepku k puse. Vezměte si malou houbičku, namočte do čisté vody a přejíždějte houbičkou po nalepovací rtěnce, dokud nebudete cítit, že se vám začíná obtiskovat. Když bude papírek dostatečně vlhký, odstraňte ho a zajímavá vzor je hotový.

Přesný postup najdete ve videu:

Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.

Máte ráda výraznou rtěnku?
73,6%
26,4%
Děkujeme za Váš hlas!
240 hlasů
86 hlasů