Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Řekněte ne vzhledu, který na konci dne prozradí váš věk!

16. října 2014 | 11:37
Prezentace klienta |

Mnoho žen vnímá stárnutí jako dlouhodobý problém, v jehož důsledku vypadá jejich pleť rok od roku starší. Co když to však nejsou roky, ale jednotlivé dny, které urychlují projevy stárnutí pleti?

Laboratoře Vichy proto poprvé klinicky a objektivně změřily dopad pouhého dne na pleť. Tento unikátní objev poukazuje na nový biologický fenomén – stárnutí pleti v průběhu dne, které se postupem času zintenzivňuje a dlouhodobě ovlivňuje mladistvý vzhled pleti.

Vichy uvádí novinku LIFTACTIV SUPREME pro ještě účinnější boj proti stárnutí pleti v průběhu celého dne a přichází s novou denní péčí úspěšné řady proti vráskám LIFTACTIV.

LIFTACTIV SUPREME představuje první celodenní lifting od Vichy pro nepřetržitou korekci vrásek a zpevnění pleti. Díky nejpokročilejší kombinaci aktivních látek a technologii „DAY PROOF“ nepřetržitě bojuje proti projevům stárnutí pleti v momentě jejich vzniku, a to ve 3 úrovních pro komplexní účinek: okamžitě, v průběhu celého dne a dlouhodobě.

Na konci dne tak vypadá pleť vyhlazenější, více rozzářená, působí svěže a méně unavená.

Již po 1. měsíci dochází k výrazné redukci vrásek včetně hlubokých a zvýšení pevnosti pleti s dlouhotrvajícím liftingovým efektem.
Novinka je dostupná ve dvou unikátních texturách se sametově hebkým finišem pro maximální pocit komfortu: pro normální a smíšenou pleť nebo jako péče pro suchou pleť.

Nové péče v luxusní dóze se zrcadlovým víčkem jsou k dostání od září v partnerských lékárnách Vichy v Čechách i na Slovensku.

Více informací o novince a revoluční diagnostika pleti na webové stránce Vichy.