Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vytvořte si z denního líčení sexy kouřové stíny na večer!

Tentokrát vám zpěvačka Mista poradí, jak si nalíčit perfektní kouřové stíny.
11. září 2014 | 12:00

Znáte ten pocit, když si po práci chcete vyjít s kamarády nebo s přítelem, a nestihnete se vrátit domů, abyste si udělala večerní make up? Právě proto je tu nový díl MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista spolu se svým týmem profesionálů ukáže, jak si pomocí pár tahů vykouzlit z denního make-upu sexy večerní líčení.


Jak začít?

Do práce si nezapomeňte vzít hnědou tužku na oči, černý, světlehnědý a bílý oční stín. To vám bude úplně stačit na to, abyste si vykouzlila krásné kouřovky. Nejdřív vykreslete hnědou tužkou oční linku na dolním očním víčku. Prstem ji rozetřete, aby okraje nebyly příliš ostré. To samé udělejte i na horním víčku. Horní linku nemalujte podél řas, ale v místě, kde vám končí horní pohyblivé víčko. Na konci spojte horní linku s tou dolní. Vznikne vám tak volný prostor, který můžete vymalovat očními stíny.

"Černý oční stín naneseme na pohyblivé víčko a necháme si prostor jen uprostřed víčka a při vnitřním očním koutku", radí Zdeněk Fencl, vizážista českých celebrit. Černý stín by neměl obsahovat perleť. Do středu víčka si naneseme bledohnědý stín, který rozzáří černý přechod.

Tentokrát vám zpěvačka Mista poradí, jak si nalíčit perfektní kouřové stíny.
Autor: archiv

Pokračujeme

Po nanesení světlehnědého stínu přechod jemně vystínujeme. Můžeme tak učinit bud štětcem, nebo velmi jednoduše naším vlastním prstem. Do vnitřního koutku naneseme malé množství bílého stínu, aby se nám pohled rozzářil. Pro prohloubení pohledu nakonec nakreslíme na horní i spodní víčko černou linku. Řasenku již používat nemusíte, neboť tu budete mít nanesenou už od rána. Opakované vrstvení řasenky by řasy zbytečně slepilo.

Protože v líčení platí pravidlo '' bud oči nebo rty '', tak v tomto případě naneseme na rty jenom bezbarvý balzám, abychom nechali vyniknout krásným očím. Nakonec pro osvěžení naneseme na obličej trošku pudru a večerní make-up je hotový.

Přesný postup, jak si vytvořit kouřové líčení sledujte ve videu:



Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.

Máte ráda výrazné líčení?
71,2%
28,8%
Děkujeme za Váš hlas!
190 hlasů
77 hlasů