Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kate na zaručená pravidla krásy kašle! Udělejte to taky!

  • Kate Middleton je krásná a upravená a přitom si s "poučkami krásy" hlavu rozhodně neláme.
    7. srpna 2014 | 06:00

    Pravidel, co byste měla a neměla dělat, jak se líčit a co s v žádném případě nesmíte dovolit a jak byste neměla vyjít ven ani s košem na odpadky, jsme už slyšely dost a dost. A zatímco některé tipy mají skutečně něco do sebe, my vám přinášíme ty, na které byste měly už zapomenout. Stejně jako tyto celebrity.

  • Hlavně neukázat šediny

    Za své šediny se nestydí ani vévodkyně Kate.
    Autor: ČTK

     

    Pokud se už léta barvíte proto, abyste zakryla šedivé vlasy, můžete se na to klidně vykašlat. Vzhledem k tomu, jak je doba rychlá a stresující, první šediny se začínají objevovat už mezi 20 a 30 rokem života a je proto nesmysl je spojovat se stárnutím. Vždyť kdo je ve třiceti starý?

     

    Pravdou je, že stříbrné vlasy jsou sexy a šik a léta vám budou přidávat jen v případě, že vy sama se cítíte stará. Proto klidně zkombinujte své šediny se stylovým oblečením a perfektním make-upem a hrdě je ukažte světu.

  • Vlasové odrosty se nenosí

    Kristen Stewart moc dobře ví, že odrostlé vlasy nejsou žádná ostuda.
    Autor: profimedia.cz

     

    Naopak! I spousta celebrit pochopila, že pár centimetrů tmavších vlasů u hlavy přidá barvě vašich vlasů hloubku, a ty pak působí hustší a zdravější. Tím kouzlem jen je, aby vaše odrosty nevypadaly, jako že jste si je udělala podle pravítka. Pokud tedy nosíte ležérně sestříhaný účes, klidně si je můžete dovolit.

  • Dlouhé vlasy jsou jen pro mladé

    Tomu, kdo tvrdí, že dlouhé vlasy nejsou pro starší dámy, se Meryl Streep jen směje.
    Autor: profimedia.cz

     

    Díky bohu za televizní seriály, ve kterých hlavní hrdinky stárnou a dokazují nám, že i na prahu padesátky si můžete dovolit dlouhé vlasy. Ať už si je barvíte, nebo se rozhodnete ukázat šediny, není žádný důvod, proč byste se na prahu čtyřicítky měla nechat ostříhat na ježka. A pokud vás náhodou nějaká taková myšlenka napadne, vzpomeňte si na Sarah Jessicu Parker, Courteney Cox nebo Meryl Streep.

  • Lak na rukách i nohách by měl ladit

    Jakou barvu nehtů má asi Selena Gomez na nohách?
    Autor: profimedia.cz

     

    Toto pravidlo krásy absolutně nechápeme a netušíme, proč by se mělo dodržovat. Zkrátka a jednoduše, noste si na rukách třeba francii a nehty na nohou rudé. Pokud vám sednou k outfitu, naprosto nemusíte řešit, že nejsou totožné. Od rukou k nohám je totiž poměrně dlouhá vzdálenost na to, aby měl někdo důvod je porovnávat.

  • Zrzky by neměly nosit červenou rtěnku

    Emma Stone je jako rusovláska s rudou rtěnkou prostě sexy.
    Autor: profimedia.cz

     

    Ale samozřejmě, že zrzky červenou rtěnku nosit mohou. Stejně jako blondýny, brunety, černovlásky i třeba holohlavé dámy. Při výběru červeného odstínu je totiž potřeba neřídit se barvou vlasů, ale odstínu a podtónu vaší pleti. Jakmile si tedy najdete červenou, která vám sedne, je úplně jedno, jakou máte barvu vlasů.

  • S výraznou rtěnkou musíte mít konturku

    Scarlett Johansson si klidně nalíčí rudé rty i bez konturky
    Autor: shutterstock.com

     

    Ano, nepopíráme, že konturovací tužka je skvělým vynálezem, aby se vám výrazný odstín rtěnky nerozpíjel. Problém ale nastává v okamžiku, kdy nejdete pouze někam na jednýní či do divadla, ale rozhodnete se s rtěnkou a konturkou strávit celý den. Ten okamžik, kdy vám rtěnka ze rtů pomalu vymizí a zůstane jen obrys vytvořený konturkou je k nezaplacení.

     

    Místo toho investujte do kvalitní rtěnky s dobrou pigmentací a nanášejte ji štětečkem. Tak bude vaše aplikace perfektní, rtěnka se nebude rozpíjet a vám nebude hrozit look lehké děvy po celodenní šichtě.

  • Tvářenka patří výlučně na líčka

    Kristin Davis ví, že tvářenka jí sluší lehce pod lícní kostí a kašle na pravidla!
    Autor: Profimedia.cz

     

    Jistě znáte všeobecně používané pravidlo, že tvářenka patří pouze tam, kde se vám ukážou "jablíčka" poté, co se na sebe usmějete do zrcadla. Problémem ale je, že toto pravidlo rozhodně neplatí pro každou ženu. Záleží totiž na tvaru obličeje i na tom, jak máte výrazné kosti. Ideální je proto zkoušet a nanés tvářenku v první řadě tam, kde vám přirozeně zrůžoví tváře, když se vrátíte domů z mrazu. A pamatujte, že přidat můžete vždy, ale ubrat jen těžko.

Autor: Brigita Zemen
Diskuse ke článku
.