Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zpěvačka Mista vám ukáže, jak nosit vlasové doplňky!

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jaké vlasové doplňky letos frčí.
31. července 2014 | 12:00

Každá z nás je zvyklá nosit náušnice, náhrdelníky, prsteny nebo náramky. Méně oblíbené, ale přesto velmi efektní jsou doplňky do vlasů.  V novém dílu MistaFashion vám zpěvačka Mista s vizážistkou Martou Šantorovou ukáže, jaké druhy vlasových doplňků jsou k dostání a jak je správně nosit.


Čelenky

Existuje mnoho druhů čelenek. Velmi praktické jsou čelenky na gumičce. Stačí je nasadit přes čelo a hned vám vznikne zajímavý účes ve stylu hippies. Populárním hitem letošních hudebních festivalů jsou čelenky s květinovým motivem. Seženete je v jakémkoliv obchodě s doplňky. Momentálně vzniklo mnoho obchodů, které se specializují pouze na vlasové doplňky, tak určitě nezapomeňte některý z nich navštívit.

Když se vám sortiment květinových čelenek nelíbí, můžete si je vytvořit sama doma, a to tak že na pohyblivý drátek navlékněte umělé květiny dle vlastního vkusu, jako to udělaly holky ve videu. Čelenku si můžete vytvořit i z obyčejného šátku, který si zavážete přes čelo a vytvoříte tak ''gangsta look'', nebo si ji zavážete klasicky, jak byste si nasazovaly standardní čelenku. Šátek má ještě jednu velkou výhodu. Pokud vás omrzí, tak si ho můžete zaplést do  copu a nový trendy účes je na světě.

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jaké vlasové doplňky letos frčí.
Autor: archiv

Sponky

Přemýšlely jste někdy nad tím, že nemusíte nosit klasické sponky, ale že si můžete vybrat takové, které mají zajímavou barvu nebo vzor? Například sponky s květinou nebo mašlí. Sponky se dají velmi dobře využít i v létě u moře, když vám padá ofina do tváře. Jednoduše si ji připněte zajímavou letní sponkou a hned zazáříte.

Culík

Proč nosit culík s klasickou gumičkou, když z něj jednoduše můžete vytvořit vysoce módní záležitost? Udělejte si klasický culík a na gumičku nasaďte zlatý nebo stříbrný ''prsten''. Culík hezky vytvaruje a vašemu ohonu dodá glamour look. Okolo gumičky si můžete obvázat i šátek, který má v sobě pohyblivý drátek.

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jaké vlasové doplňky letos frčí.
Autor: archiv

Horkým trendem jsou nyní gumičky Invisibobble, které vypadají jako šňůra od telefonu. Jsou v různých barevných variacích, jsou veselé a slibují, že vlasy neničí a nevytvoří na nich zářezy. Můžete si je navrstvit na sebe a vytvořit tak zajímavou barevnou kombinaci, nebo si z nich udělat barevný drdol.

Přesný postup, jak si vlasové doplňky aplikovat, najdete ve videu:



Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.

Nosíte ráda vlasové doplňky?
80,2%
19,8%
Děkujeme za Váš hlas!
325 hlasů
80 hlasů