Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Návod, jak si namalovat dokonalé kočičí linky!

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si vytvořit dokonalé kočičí linky.
19. června 2014 | 12:00

Líbí se vám svůdné kočičí líčení, ale stále nevíte jak si takovou vytvořit? Dnes vám zpěvačka Mista ukáže, jak si dokonalou kočičí oční linku namalovat tak, aby se vám opticky zvětšily oči.



Existuje hned několik druhů očních linek. Tužka, linky ve fixu, gelové oční linky, nebo linky, která se aktivují vodou. Pro začátečníky je nejlepší použít tužku, protože ta jde jednoduše smazat. Když se vám linka nepodaří, budete moct začít hned znovu bez složitého odličování.

Výhodou linky ve fixu je zase jednoduchá aplikace pomocí tenkého konečku. Fix na rozdíl od tužky nemusíte strouhat a jeho aplikace je velmi rychlá. Gelové oční linky jsou ideální pro ty zkušenější z vás. Na aplikaci potřebujete štěteček, se kterým se hůře manipuluje, ale linky velmi rychle zasychají a silně drží.

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si vytvořit dokonalé kočičí linky.
Autor: archiv

Jak namalovat kočičí linky?

Tomáš Moučka, lektor a vizážista z Make Up Institute Prague, použil gelovou oční linku, která se aktivuje vodou. Základem je udělat si tenkou čáru na horním víčku, kterou nedotáhneme až na konec oka.

Nejzásadnější při malování oční linky je okamžik, kdy začnete linku zvedat. Potom už stačí dokreslit konec linky, jejiž směr určíte podle toho, že si přiložíte štěteček k vnějšímu koutku a spojíte jej s koncem vašeho obočí. Oční víčko nikdy nenatahujte, protože když ho pustíte znovu do normálního stavu, mohl by vám vzniknout zcela jiný tvar linky. Na spodní víčka použijte barevnou oční linku. Vzhled to ozvláštní a rozhodně nebudete působit usedle.

Přesný návod najdete ve videu:

Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.

%
%
Děkujeme za Váš hlas!
0 hlasů
0 hlasů