Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tři letní drdoly pro každou příležitost! Zpěvačka Mista vám poradí, jak na ně

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si během pár minut učesat skvělý letní drdol.
13. června 2014 | 11:00

Každé z nás se někdy stane, že nevíme, jak se učesat. Zkuste jednoduché drdoly, které se dají nosit do školy, do práce i na slavnostnější příležitosti. Zpěvačka Mista vám spolu se svým týmem ukáže, jak si učesat snadné, ale krásné drdoly za pár minut.

Modelkou se tentokrát stala výherkyně Karolína, která od Misty a Blesku pro ženy vyhrála možnost zúčastnit se nahrávaní nového dílu a nechat se hezky učesat.

Základem každého drdolu je vysoký culík. Na to, abyste si ho snadno vyčesala na temeni hlavy, stačí malý trik, který používá senior stylistka Ivana ze salónu Petra Měchurová. Hoďte si vlasy dopředu před sebe, sčešte v předklonu a upevněte gumičkou.

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si během pár minut učesat skvělý letní drdol.
Autor: archiv
1.Volný plážový drdol

Rozdělte si vlasy v culíku do čtyř pramenů a každý trošku natupírujte. Na tupírování můžete použít třeba kartáč Tangle Teezer, nebo klasický tupírovací hřeben. Když jste u vody a nemáte kartáč sebou, velmi dobře poslouží i vaše prsty. Chyťte si pramen mezi dva prsty a postupně stahujte vlasy směrem dolů ke gumičce. Výsledek bude stejný, jako při tupírování s kartáčem. Když máte prameny natupírované, položte na temeno hlavy ruku, kolem níž budete obtáčet vlasy. Nakonec ruku vytáhněte a prameny připevněte sponkami.

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si během pár minut učesat skvělý letní drdol.
Autor: archiv
2.Elegantní drdol pomocí výplně

Tentokrát uděláme culík hladký a upevníme ho gumičkou. Přes vlasy přetáhneme výplň, kterou můžete za pár korun koupit v jakékoliv drogerii nebo v prodejně s vlasovými doplňky. Prameny v culík opět natupírujeme, jako v předešlé variantě a ve stylu fontány rozprostřeme kolem celé výplně. Když nám vlasy zakrývají výplň, provlékneme přes ně gumičku a vznikne nám tak pěkný baletní drdol. Konce vlasů, které vyčuhují, postupně srolujeme kolem výplně a zajistíme sponkami. Tato varianta je výborná i pro ženy, které mají řídké vlasy.Díky výplni bude váš drdol působit hustým a nadýchaným dojmem.

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si během pár minut učesat skvělý letní drdol.
Autor: archiv
3.Drdol s rybím ohonem

Znovu uděláme culík na temeni hlavy, ale tentokrát ho necháme volnější. Z pramínků, které máme v culíku uděláme jednoduchý rybí cop. Jak si rybí cop sama vytvoříte? Rozdělte vlasy do dvou pramenů a překládejte malé pramínky z jedné strany do druhé, dokud se nedostanete na konec. Jednotlivá oka v rybím copu můžete trošku vytahovat, aby působily uvolněným dojmem. Rybí cop omotejte kolem gumičky, připevněte sponkami a máte hotovo.

Přesný a detailní způsob, jak si tyto tři zajímavé drdoly vytvořit, najdete ve videu:



Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.

Nosíte ráda drdoly?
67,7%
32,3%
Děkujeme za Váš hlas!
44 hlasů
21 hlasů