Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Toužíte po hubeném obličeji? Mista vám poradí, jak na to pomocí líčení!

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si pomocí líčidel vytvořit dokonalé rysy v obličeji.
29. května 2014 | 12:00

Trápí vás velký nos, úzké rty, povadlá víčka, nebo kulatý obličej? Přemýšlely jste o tom, že byste si své nedostatky dali operativně upravit? Na to rychle zapomeňte. V novém dílu MistaFashion vám zpěvačka Mista spolu s profesionálním vizážistou ukáže, jak si pomocí líčení vykouzlíte vysněné rysy v obličeji během pár minut.


Výhodou tzv. nude, neboli nahého líčení je mimo jiné i to, že budete působit nenamalovaně, ale vaše pleť bude sjednocená a svěží. To  pravděpodobně ocení to zejména váš partner, protože muži obecně nemají rádi, když ženy jsou ženy přehnaně a výrazně nalíčeny.

Vytvořte si vysněné rysy

Stínování a konturování obličeje je v zahraničí, ale i u nás známá technika. Průkopnicí tohoto looku je známá herečka Gwyneth Paltrow, která svou namalovanou - nenamalovanou image pravidelně ukazuje i na červeném koberci. Nude make-up si oblíbila i Jennifer Aniston nebo mladá herečka Emma Watson.

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si pomocí líčidel vytvořit dokonalé rysy v obličeji.
Autor: archiv

Krok za krokem

Jak na to? Začneme světlým korektorem, který naneseme pod spodní víčka, do středu čela, na bradu a do vnitřního koutku oka. Poté si tmavým bronzerem vykreslíme části, které chceme zakrýt nebo zúžit. Nemusíte se bát tmavé barvy, protože nakonec se vše sjednotí make-upem v barvě vaší pleti. Tmavý bronzer si naneseme pod lícní kost, pod čelist, pod rty a na linii spánku. Pokud chcete zúžit i nos, naneste bronzer po obou jeho stranách.

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si pomocí líčidel vytvořit dokonalé rysy v obličeji.
Autor: archiv
Dále naneseme štětcem klasický tekutý make-up odpovídající barvě vaší pleti. Pod spánek a na střed nosu naneseme rozjasňovač, který nám pomůže zvýraznit kontrast umělých stínů na obličeji. Tváře rozjasníme krémovou tvářenkou v korálové barvě, která sluší jak blondýnkám, tak i brunetkám. Oči namalujte tělovým stínem, který podpoří přirozený odstín pleti. Nakonec look dotáhneme jednou vrstvou řasenky, celý obličej přepudrujeme a nezapomeneme na rty, které zvýrazníme jemně růžovou rtěnkou v přirozeném odstínu.

Přesný postup uvidíte ve videu.



Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskproženy.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.

Soutěž!

Staňte se modelkou natáčení dalšího dílu MISTA FASHION a získejte balíček dekorativní kosmetiky od firmy Astor. Podmínkou jsou vlasy v délce minimálně po lopatky! Svou fotografii a telefonní číslo posílejte na email soutez@mistafashion.com.

Používáte make-up každý den?
4,8%
95,2%
Děkujeme za Váš hlas!
10 hlasů
200 hlasů