Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Celeste Buckingham si mění barvu vlasů a žádá své fanoušky o pomoc

21. května 2014 | 12:37
Prezentace klienta |

Správná barva vlasů dokáže perfektně proměnit celý outfit a doplnit váš styl. To moc dobře ví i známá zpěvačka Celeste Buckingham, která se rozhodla pro změnu barvy svých vlasů. A jako svého partnera pro takovou proměnu si vybrala značku L´Oréal Paris a barvu Casting Creme Gloss, se kterou je změna barvy jednoduchá, nezatěžuje vlasy a navíc jim dodá perfektní lesk. Jediné co zbývá vybrat je nový odstín!

Proto Celeste oslovila své fanoušky, aby jí s výběrem toho správného odstínu pomohli. Bude se k Celeste víc hodit odstín Ledová pralinka, Tmavý karamel nebo Hořká čokoláda? O výsledku hlasování a jak proměna Celeste sluší a který odstín barvy doplní její styl se můžete přesvědčit na mycasting.cz. A navíc, pokud se Celeste rozhodne barvu opět změnit, Casting Creme Gloss bude vždy po ruce a připraven splnit jí jakékoliv přání o barvě vlasů.

Autor: L'Oréal Paris

Mladá hvězda české i slovenské hudební scény Celeste Buckingham, která velmi úspěšně dobývá srdce fanoušků i hudebních kritiků a inspiruje tisíce mladých dívek, se rozhodla spojit s renomovanou kosmetickou značkou L´Oréal Paris. Úspěšná, mladá a ambiciózní zpěvačka, která žije střídavě v USA, na Slovensku i v Čechách, svým charismatem, otevřeností i vzhledem zosobňuje veškeré atributy ambasadorek L´Oréal Paris.

Autor: L'Oréal Paris

Semi-permanentní barva na vlasy Casting Creme Gloss je pro Celeste perfektní volbou, která ji umožnit měnit bez obav barvů vlasů, kdykoliv se jí zachce. Barva bez amoniaku dodá vlasům úžasný lesk a hedvábnou jemnost. Syté odstíny navíc vydrží až 28 umytí a tak můžete měnit barvu každých několik týdnů.

Na video se můžete podívat ZDE!

Více informací se dozvíte na www.Mycasting.cz