Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vytvořte si safari manikúru podle zpěvačky Misty!

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si doma vytvořit safari manikúru.
15. května 2014 | 12:00

Zvířecí vzory jsou i letos maximálně trendy. Pokud máte ráda divočejší manikúru, safari vzory jsou pro vás to pravé. Zpěvačka Mista vám společně s nehtařkou ukáže, jak si takovou efektní manikúru vytvořit v pohodlí domova.

Safari vzory nejsou moderní jen na oblečení a doplňcích, ale také na nehtech. A to ví i zpěvačka Mista, která navíc zvířecí manikúru zkombinovala se sakem, které má stejný vzor na límci, a s masivním prstenem.

Jak na to?

Na začátek jsme provedly manikúru, aby byly nehty připraveny k lakování. Nejprve pilníkem vytvoříme ideální tvar nehtu a poté nehet odmastíme, aby lak vydržel co nejdéle.

Začneme černým lakem, který naneseme na libovolné čtyři prsty na ruce. Jeden prst si natřeme bílým, abychom vytvořily hezký kontrast. Lak nanášíme ve dvou vrstvách pro intenzivnější odstín barev.

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si doma vytvořit safari manikúru.
Autor: archiv

Po zaschnutí vytvoříme pomocí úzkého štětečku linky, které vytvoří zebří vzor. Pro doplnění celkového vzhledu použijeme třpytivý lak, který naneseme na námi vytvořený vzor dle libosti. Po zaschnutí vše přetřeme bezbarvým lakem. Na závěr použijeme nehtový olejíček, který vmasírujeme do okolí nehtu. A trendy manikúra je hotová!

Přesný postup, jak si zvířecí manikúru vytvořit, najdete ve videu:



Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.

Nosíte ráda extravagantní manikúru?
4,2%
95,8%
Děkujeme za Váš hlas!
1 hlasů
23 hlasů