Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Americký laser Vectus mění pravidla laserové epilace

22. dubna 2014 | 12:41
Prezentace klienta |

První laser se čtečkou melaninu na světě vás ochrání před popálením či nedostatečným odstraněním chloupků a dokonce epiluje bezpečně i v létě! S rychlostí 17cm2 za sekundu a patentovaným systémem chlazení tak budete mít hebké tělo dřív, než stačíte říct „chlup“.

O tom, že ušetříte peníze za žiletky a také čas, který strávíte holením, píše každý reklamní plátek. Téměř všechny kliniky dnes vlastní nějaký laser a přesvědčivě tvrdí, že pouze s jejich laserem je epilace nejen bezbolestná, ale i trvalá. Ten, kdo to však vyzkoušel na vlastní kůži  ví, že tomu tak opravdu není. Nějakou tu bolest ucítíte asi vždy a zda vám poté už chloupky nevyrostou, záleží jak na technologii samotného laseru, tak i na vaší hormonální rovnováze. Pokud se ale chcete co možná nejvíce přiblížit ideálu o bezbolestném a trvalém ošetření, sáhněte po aktuálně nejvyspělejším laseru na světě - americkém Palomar Vectus.

Protože si tento přístroj může dovolit jen málokterá klinika, v ČR ho vlastní pouze Brandeis Clinic Prague, která svým technologickým vybavením konkuruje například i špičkovým klinikám ve Švýcarsku. 

Ničení kmenových buněk – koagulace kolem chloupku

Hlavním faktorem, na kterém závisí opětovný růst chloupků jsou tzv. kmenové buňky, které se nachází kolem kořínku chloupku. Právě tyto buňky neuměl doposud žádný laser efektivně zničit. Snad nejdůležitějším pokrokem laseru Vectus je právě jeho o 56% vyšší schopnost koagulace. Pacientům tak stačí standartně jen 5 ošetření! 

Autor: Brandeis Clinic

Bezpečnost díky čtečce melaninu

Jako jediný laser na světě má Vectus zabudovaný měřič melaninu SkinTel, který na stupnici 1-100 přesně určí, kolik melaninu máte v chloupku. U všech ostatních laserů to ošetřující vyhodnocují subjektivně, podle kožních fototypů, kterých je ale pouze 6. Často tak dochází ke spálení či naopak nedostatečnému nastavení. S přesnými parametry může Vectus epilovat i v létě, protože nehrozí poranění kůže ani její depigmentace.

Autor: Brandeis Clinic

O bolesti rozhoduje rychlost a chlazení

Laserová epilace bývá častokrát bolestivá právě z důvodu dlouhé doby ošetření. Palomar Vectus je 4 x rychlejší než nejčastěji využívaný laser v ČR – Lightsheer a navíc díky hlavici s velkým spotem dokáže například u mužů kompletně vyepilovat záda za 4 minuty!  Navíc, díky speciálnímu patentovanému systému chlazení krystalem, mění ošetření z nepříjemného zážitku na zcela komfortní.

O tom, že výrobce Palomar je lídrem v oblasti laserové dermatologie svědčí i fakt, že první epilační laser na světě sestavil již v roce 1997, a už tehdy prošel přísnou certifikací FDA (Food and Drug Association).

Autor: Brandeis Clinic

Ikdyž je laserové odstranění ochlupení nejčastější ošetření v korektivní dermatologii, není laser jako laser. Abyste po pár měsících nelitovala vyhozených peněz, zvolte rovnou to nejefektivnější ošetření, které je zde v dnešní době dostupné. Palomar Vectus je jednoznačně mistr v oboru a přesvědčit se o tom můžete  exkluzivně v pražské klinice Brandeis Clinic, kde se vám o krásně hladké tělo stihnou postarat ještě do tohoto léta! Ceník jednotlivých ošetření najdete na www.brandeisclinic.cz