Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Horké kosmetické novinky: Co byste si měla na jaro rozhodně pořídit?

17. dubna 2014 | 16:30

I když to vypadá, že po týdnu "léta" přišel opět podzim, v kosmetických stojanech drogerií a parfumerií už vládne jaro a léto ntak, jak to máme rády. Jaké jsou letošní novinky, které by rozhodně neměly uniknout vaší pozornosti?

lush
Autor: archiv firem
S blížícími se Velikonocemi přišel LUSH s limitovanou kolekcí koupelových a tělových produktů. Namísto obdarovávání přátel a rodiny kalorickou čokoládou a nudnými kraslicemi sáhněte po šťavnaté velikonoční pomlázce v podobě balistiků, mýdel nebo tuhých pěn v rozkošně tematických baleních a tvarech.
neostrata
Autor: archiv firem
Po převratném objevu a uvedení alfahydroxy kyselin pro péči o pleť představují Neostrata novou patentovanou látku Aminofi, která je průlomem v omlazování pleti.Tato inovativní dvoukroková péče o pleť byla vytvořena k synergickému vyplnění a vypnutí pleti a viditelnému snížení výskytu hlubokých vrásek , které vznikají mimikou obličeje a vystavováním pleti slunečnímu záření.
lavera
Autor: archiv firem
Lavera nezůstala pozadu a stává se další kosmetickou firmou, která na trh uvádí svůj CC krém. Tento s převážně přírodním složením nadchne absencí silikonů a parabenů. Navíc slibuje kombinovat základní vlastnosti BB krému s unikátní anti-ageing péčí. Lehká,nemastná textura má dlouhodobě hydratační účinky a odstín, který se dokonale přizpůsobí každému tónu pleti. A jako bonus krásně voní.
marc jacobs
Autor: archiv firem
S novou limitovanou kolekcí parfémů s ikonickou kytičkou přišel také Marc Jacobs. Nabízí vám hned dvě vůně, které rozšiřují kolekci parfémů nazvaných jednoduše Daisy. Kromě krásných flakónků se můžete těšit na ovocně-květinové vůně, které jsou dokonale lehké a přímo stvořené pro jarní a letní teploty.
mua
Autor: archiv firem
Paletky očních stínů britské značky MUA jsou pověstné svojí máslovou konzistencí, dobrou pigmentací a skvělou cenou. Tuto rodinu letos na jaře rozšiřuje nová paleta desíti odstínů ve fialovo-šedých barvách, kde najdete jak třpytivé, tak i matné stíny.
artdeco
Autor: archiv firem
Co se dekorativní kosmetiky týče, nesmíme zapomenout na další limitovanou kolekci od Artdeco. Spolu s produkty, tentokrát v zemitých odstínech amazonské džungle, Artdeco tradičně představuje unikátní design magnetických beauty boxů, kam si můžete nakombinovat vámi vybrané odstíny produktů. Nás nadchla nádherná zapečená tvářenka s vyobrazenou vážkou, která kombinuje hned tři dokonale letní odstíny.
nivea
Autor: archiv firem
Nivea se rozhodla jít cestou "bez chemie"a představila novou řadu pro citlivou pleť, která neobsahuje barviva, alkohol, parabeny ani parfemaci. Kromě denního a nočního krému, které působí proti začervenání, napjatosti a vysušování pleti, je horkou novinkou z kuchyně Nivea také micelární voda 3v1, která pleť odlíčí, vyčistí a hydratuje v jednom jediném kroku.
biorganica
Autor: archiv firem
Biorganica je spojení 4 úchvatných žen, které byly dlouhodobě nespokojené s nedostatkem 100% přírodní a 100% bio kosmetiky na českém trhu. Rozhodly se proto nefňukat, ale něco s tím udělat a představily britskou pečující kosmetiku Inlight, která neobsahuje vůbec žádné uměle vytvořené látky, ale celá je složená pouze z čistě přírodních složek. O dokonalosti jejich cleanseru jsme se už přesvědčily a proto jsme nadšené, že nově Biorganica představuje také ryze přírodní australskou dekorativní kosmetiku Zuii.
gabriella salvete
Autor: archiv firem
Milujete pin-up dívky? Pak budete jistě nadšené z nové kolekce Gabriella Salvete, která na začátku dubna vypustila do světa kosmetiky hned šest trendy laků na nehty, obsahujících malé bílé puntíky, které tvoří na nehtech hravý efekt. Společně s nimi se můžete těšit také na pověstnou řasenku Diamante v limitovaném bílém designu a na nový CC krém, který má složení mimořádně šetrné k pleti a odstíny, které se dokonale přizpůsobí vašemu přirozenému tónu.
ziaja
Autor: archiv firem
Pečující kosmetika Ziaja, jejímž cílem je dodávat inovativní, vysoké kvality a moderní výrobky za přijatelnou cenu, přišla s novou prostivráskovou řadou pro ženy nad 60. let. Jelikož v Ziaja tradičně spojují velice oceňované tradiční složky, jako jsou bylinné přípravky a vitamíny s moderní technologií, je základem této řady jsou výtažky ze šafránuspolečně s kolagenovými peptidy a kyselinou hyaluronovou. Výsledkem tohoto koktejlu je viditelná redukce hlubokých vrásek už po 4 týdnech pravidelného používání.
dermacol
Autor: archiv firem
I když se ranní teploty neustále pohybují kolem nuly, je čas myslet na letní dovolenou. Dermacol na poli sluneční ochrany představuje s dubnem voděodolný tónovací pleťový fluid s SPF 50, balený v praktické pumpičce, jehož lehká a jemně tónovaná textura vás společně s nevtíravou vůní na léto uchvátí. Na jaře pak jistě využijete voděodolný tělový make-up, se kterým si do umytí vytvoříte přirozené opálení nohou, u kterých se zima postarala o sněhově bílou barvu. Vaší pozornosti by také neměla uniknout nová, objem budující řasenka a vyživující báze pod řasenku, která udrží na očích dokonalou celý den.
yves rocher
Autor: archiv firem
Potřebujete-li zhubnout nějaké to kilo do plavek, vezměte si na pomoc horkou novinku od Yves Rocher, kterou je zeštíhlující sérum Clé Végetale Minceur. Sérum obsahuje výtažek z mangostanu, který působí na všechny faktory procesu odbourávání tuků a slibuje jejich nižší ukládání, lepší mikrocirkulaci a lepší zpevnění díky vysoké koncentraci kyseliny hyaluronové.
eucerin
Autor: archiv firem
Do boje s vráskami vyrazil Eucerin se svojí anti-ageing řadou poskytující nejkomplexnější řešení pro všechny typy pleti. Naleznete zde krémy a séra i pro pleť se specifickými potřebami, jako je suchá, citlivá, začervenalá nebo dokonce ekzematická pleť. Naprostým zázrakem je pak denní krém Hyaluron-Filler, který díky unikátní kombinaci kyseliny hyaluronové a saponinu viditelně zpevňuje pleť a vyplňuje i hluboké vrásky do 4 týdnů.

Veškeré jarní kosmetické novinky spolu s informací o ceně naleznete v naší fotogalerii.

Autor: brig