Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zpěvačka Mista radí, jak si vytvořit divoké vlny, které vydrží!

Zpěvačka Mista vám tentokrát poradí, jak si divoké vlny, které vydrží celý den.
17. dubna 2014 | 12:00

Znáte to? Pracně si natáčíte vlasy, ale po pár hodinách už není po vlnách ani stopy. Jak docílit toho, aby účes držel co nejdéle? Zpěvačka Mista spolu s vlasovou odborníci vám ve videu poradí, jak si vytvořil divoké a krásné vlny, které vydrží celý den.


Nejdříve natočte vlasy přes velkou kulmu nebo žehličku. Před natáčením ale nezapomeňte použít ochranný přípravek, který vaše vlasy ochrání před teplem z kulmy nebo žehličky. Vlasy natáčejte po hustších pramenech, aby byl vzhled vln co nejpřirozenější.

Po vytvoření vln předkloňte hlavu a vlasy pořádně rozcuchejte pomocí prstů. Nepoužívejte kartáč, protože ten by vám mohl vlny až příliš narovnat. Když vrátíte hlavu zpět, budete mít ve vlasech krásné a divoké vlny.

Zpěvačka Mista vám tentokrát poradí, jak si divoké vlny, které vydrží celý den.
Autor: archiv
Ale jak zařídit, aby vám vydržely celý den? Velmi důležité je použití správného přípravku. Ideální je krémová pasta, která vlasy velmi dobře zafixuje a udrží celý den v požadovaném tvaru. Vlny při finálním stylingu nikdy nenarovnávejte tahem dolů, ale naopak v protisměru jejich růstu. Tím se efekt ještě více podpoří.

Tip pro zplihlé vlasy

Máte pocit, že jsou vaše vlasy zplihlé a nechcete je ničit zbytečným tupírováním? Přehoďte si pěšinkou ze strany, na které jste zvyklá ji nosit, na stranu opačnou. Tím, že vlasy nejsou zvyklé na tento směr, vytvoří se vám krásný objem u kořínků, který stačí zafixovat jemně tužícím lakem. Tento trik můžete použít kdykoliv během dne, když máte pocit, že vaše vlasy ztrácejí na objemu a pěšinku přehazovat tak často, jak potřebujete.

Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svými týmem profesionálu radit v oblasti krásy a módy.

Jste spokojená s kvalitou vašich vlasu?
53,3%
46,7%
Děkujeme za Váš hlas!
136 hlasů
119 hlasů