Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

V Brandeis Clinic už začali implantovat „prsa“ s čipem

15. dubna 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Nejbezpečnější prsní implantáty Motiva se zabudovaným čipem už budou mít i češky. Jako první u nás tento světový trend následuje moderní klinika estetické medicíny - Brandeis Clinic Prague. Navíc tu mají do konce dubna na zvětšení prsou zaváděcí o 20% nižší ceny. 

Čip, se kterým nebudete pípat na letišti, přítel vás nevystopuje podle GPS, ani nikdo nezjistí vaše osobní údaje. K čemu tedy slouží?

Technologie Q-chip poskytuje lékařům i pacientům přístup k specifickým informacím o implantátu. Po skandálu firmy Poly Implant Prothese (PIP), která používala nekvalitní silikon, si obrovské množství žen neumělo dohledat, co vlastně v těle má. Produktové karty a záruční listy někam založily, nebo se o tyto informace vůbec nestaraly. U nových implantátů s pasivním biomedicínskym čipem si lékař pomocí ruční čtečky snadno vyhledá v databázi konkrétní implantát kdykoliv a kdekoliv na světě.

Autor: Brandeis Clinic

Není vidět ani cítit a přesto zvyšuje bezpečnost

“Čip nijak nemění vzhled ani hmatový vjem prsního implantátu a je funkční po celou dobu životnosti implantátu. Jde o prokazatelně bezpečnou a účinnou technologii.“ - MUDr. Andrea Musilová z pražské kliniky Brandeis Clinic.

Autor: Brandeis Clinic

Bude to povinné?

Tato hi-tech inovace je schválena agenturou FDA (Food and Drug Association), která dokonce uvažuje o tom, že z hlediska bezpečnosti budou mít prsní implantáty do budoucna čip zabudovaný povinně. Zatím jsou však pro evropský trh novinkou a poskytují je jenom top kliniky. Není tedy divu, že Brandeis Clinic je jedna z prvních. Je o ní totiž známo, že s oblibou přináší ze světa ty nejvýkonnější technologie a většinu přístrojů pak vlastní jako jediná v republice. V Brandeis Clinic prostě nešetří na kvalitě, protože rozhodující je bezpečnost pacienta.

MUDr. Andrea Musilová upozorňuje také na další velkou výhodu těchto převratných implantátů:

Nové implantáty mají dvě hlavní výhody – Technologii Q-chip a unikátní gel ProgressiveGel Ultima, díky němuž implantáty reagují na polohu ženy a gravitaci stejně jako přirozená prsa.”

Konec trčících stožárů, když si žena lehne na záda!

Druhou perličkou Motivy je jejich unikátní ergonomický tvar s gelem ProgressiveGel Ultima. Ten se konečně postaral o přirozený vzhled silikonových prsou a nahradil tak tradiční anatomické „kapky“. Ergonomické implantáty se plně přizpůsobí tělu pacientky a při změne polohy či působením gravitace se pak chovají jako normální prsa.

Autor: Brandeis Clinic

Výhodná zaváděcí cena

Brandeis Clinic nabízí právě v měsíci dubnu zaváděcí ceny na zvětšení prsou. Svůj sen o dokonalém poprsí si tak můžete splnit o 20 % levněji.

Špičkoví lékaři tu jako první v Čechách používají tyto nejvyspělejší prsní implantáty, které představují ideální spojení bezpečnosti, krásy a duševní pohody pacientky.

Autor: Brandeis Clinic