Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Svěží jarní manikúra podle zpěvačky Misty

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si vytvořit svěží jarní manikúru.
10. dubna 2014 | 12:00

Zakládáte si na perfektně upravených nehtech, máte ráda barvičky a držíte se trendů? Pak přesně pro vás zpěvačka Mista spolu s nehtovou odborníci  natočila video, jak si vytvořit jednoduchou a efektní manikúru, kterou každá z vás hravě zvládne sama za pár minut.

Základem perfektně upravených rukou je dobře provedená manikúra. Nejdříve je potřeba vymodelovat tvar nehtu pilníkem a opatrně odstranit přerostlou kůžičku v okolí nehtu tak, aby byl připravený na lakování. Nezapomeňte nehty důkladně odmastit.

Jarní barvy

Nejdříve naneste oranžový lak, který rozzáří vaše ruce a naladí vás na jarní počasí. Pro intenzivnější a rovnoměrně nanesenou barvu aplikujte lak ve dvou vrstvách.

Po třech minutách už můžete začít zdobit. Ozdoby jsou k dostání v drogériích nebo specializovaných obchodech pro manikérky a to ve všech různých barvách, tvarech i velikostech. Ostrým předmětem odlepíte ozdobu z plata a rovnou nalepíte na již zaschlý lak. Nakonec nehet přetřete bezbarvým lakem, který jim dodá lesk a zároveň ochrání lak před olupováním.

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si vytvořit svěží jarní manikúru.
Autor: archiv
Zpestření

Jako zpestření je možné udělat jeden nehet jiný. Odbornice Klára Fričová zvolila růžový lak, který ozdobila roztomilými puntíky. Ty vytvořila sama manikérskou zdobičkou, kterou můžete nahradit po domácku vyrobeným  zdobítkem z tužky a špendlíku. (viz video)

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si vytvořit svěží jarní manikúru.
Autor: archiv
Zdobení

Po zaschnutí laku si připravte kousek papíru a na něj kápněte trošku bílého a černého laku. Zdobičku jemně namočte nejdříve do černého laku a tvořte tečky rovnoměrně odshora dolů. Poté zdobičku otřete a namočte do bílého laku a postup opakujete. Celý výtvor je možný rozzářit třpytivým lakem. Po zaschnutí opět přetřeme bezbarvým lakem. A svěží jarní manikúra je hotová.

Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svými kolegyněmi radit v oblasti krásy a módy.

Pečujete o své nehty pravidelně?
68,1%
31,9%
Děkujeme za Váš hlas!
81 hlasů
38 hlasů