Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Přirozené svatební líčení podle zpěvačky Misty

Zpěvačka Mista vám tentorkát poradí, jak si vytvořit přirozené svatební líčení.
3. dubna 2014 | 12:00

Blíží se váš svatební den a vy hledáte přirozené líčení, které podtrhne vaši krásu, ale zároveň se nebudete cítit příliš nalíčená? Sledujte dnešní díl Mista Fashion, kde vám zpěvačka Mista spolu se svým hostem ukáže přirozené svatební líčení, které zvládnete dokonce i vy sama.

Základem svatebního líčení je dokonalá pleť. Proto vizážistka Marta Šantorová použila jako základ matující podkladovou bázi Dermacol, na obličej nanesla dlouhotrvající make up Pro Long Wear od MAC a celé to zafixovala transparentním pudrem téže značky.  

Stíny na celý den

Chcete, aby vám oční stíny vydržely? Použijte podkladovou bázi. Natřete ji na celé pohyblivé víčko. Pokud máte bázi, která více lepí, naneste pak na celé víčko ještě tělový stín. Barevné stíny pak půjdou lépe stínovat.

Do vnějšího koutku naneste bronzové stíny. Rozstínujte je pomocí blending brushe štětce směrem do prohlubně v naodčnicovém oblouku. Pak do vnějšího koutku naneste tmavší čokoládový stín. Do vnitřního koutku a pod obočí naneste světlý rozjasňující stín. Na spodním víčku udělejte linku tmavě hnědým stínem, do střední částí pak bronzovým.

Gelové linky

Nyní přichází na řadu linka. Vyzkoušejte gelovou. Dobře se s ní pracuje a dlouho vydrží. Linku kreslete zkoseným štetečkem. Rozšiřujte ji směrem k vnějšímu koutku a na konci linku vytáhněte směrem nahoru.

Řasy v trsech se skvěle hodí pro docílení velmi přirozeného pohledu.
Autor: Shutterstock.com

Řasenka je nutností

Dokonalý pohled podpořte řasenkou. Na svatbu je lepší použít voděodolnou, předejdete rozmazání, když vám ukápne slzička. Pokud chete řasy jako mrkací panenka, vyzkoušejte umělé. Například stačí do vnějšího koutku nalepit pár jednotlivých trsů a hned bude váš pohled otevřenější a výraznější. Výhoda trsů je v tom, že vám na oku nebudou nijak vadit, narozdíl od řas v celku.

Rty

Na rty naneste rtěnku v tělovém odstínu, který lehce rty zvýrazní, ale důraz pořád nechá na vašich očích. A kompletní svatební look je hotov.

Podívejte se na přesný postup ve videu:

Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte náš web, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svými kolegyněmi radit v oblasti krásy a módy.

Soutěž!

Staňte se modelkou natáčení dalšího dílu MISTA FASHION ve spolupráci se Salonem Petra Měchurová a získejte balíček vlasových přípravků.

Podmínkou jsou vlasy v délce minimálně po ramena! Svou fotografii a telefonní číslo posílejte na email soutez@mistafashion.com.