Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexy i po čtyřicítce? Inspirujte se účesy hvězd!

  • Je vám čtyřicet? Poradíme vám, jaký účes si nechat střihnout.
    14. února 2014 | 08:00

    Máte čtvrtý křížek na krku a přemýšlíte o změně účesu? Inspirujte se u známých žen, jimž radí nejlepší světoví kadeřníci. Nemůžete udělat chybu.

  • Vrstvené mikádo jako Cate Blanchett


    Cate Blanchett
    Autor: Profimedia.cz
    Klasické vrstvené mikádo, jaké nosí herečka Cate Blanchett (44) je ideální volbou pro ženy, které chtějí vypadat vždycky chic a nechtějí s údržbou vlasů trávit příliš času. Tento účes si může dovolit žena s jemnými i hrubými vlasy, ale i s kudrnami.

  • Dlouhé vrstvené mikádo s ofinou podle Michelle Obama


    Nová oficiální fotografie americké první dámy: Michelle Obama v roce 2013 opět s ofinou
    Autor: Reuters
    Ofina je skvělým omlazujícím prvkem, to ví i americká první dáma Michelle Obama (50). Díky vrstvení vlasů pak navíc získáte jemnější vzhled a také objem. S ranní úpravou navíc nebudete mít příliš práce, stačí vetřít tužidlo a vlasy buď rozcuchat, nebo naopak uhladit.

  • Vlasy na ramena jako Jennifer Garner


    Jennifer Garner také ráda jednu stranu vlasů dává za ucho
    Autor: ČTK, Profimedia.cz
    I ženy po čtyřicítce mohou mít dlouhé vlasy, ideální je délka na ramena, se kterou se dá doslova kouzlit. Možnosti tohoto účesu jsou doslova nekonečné, od hladkého stylingu, přes elegantní drdol, až po mladistvý culík. A přesně to je důvod, proč takto nosí vlasy herečka Jennifer Garner (41).

  • Krátké vlasy jako Halle Berry


    Halle Berry
    Autor: Profimedia.cz
    Myslíte si, že ženy po čtyřicítce by měly zapomenout na rozverné krátké účesy? Herečka Halle Berry (47) je důkazem toho, že to tak není. Krátké vlasy v sobě mají kombinaci sexappealu a sportovní elegance, stačí jen vědět, jak si s krátkými vlasy poradit. Krátké vlasy ale nejsou pro každého, budou slušet hlavně ženám se souměrnou tváří, přitahují totiž pozornost k nedostatkům, jako je třeba velký nos. Na druhou stranu ale krásně zvýrazňují lícní kosti a dodávají šmrnc.

Diskuse ke článku
.