Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Redakční testování tvářenek: Které milujeme a jak je správně nanášet

  • 7. února 2014 | 06:00

    Žádná žena nevypadá tak sexy a krásně, jako ta s růžovými líčky. Proto jsme v redakci ochotně podlehly testování nejrůznějších druhů a barev tvářenek. Které z nich se natrvalo zabydlely v našich kosmetických taštičkách? Přečtěte si naše hodnocení a nezapomeňte se podívat na video, ve kterém vám vizážistka Tereza Schüllerová z Centra estetické medicíny  Dermitage poradí, jak si tvářenku správně nanášet.

  • Víte, jak si správně nanášet tvářenku?

    Video se připravuje ...
    Víte, jak si správně nanášet tvářenku? • VIDEO: Adam Balažovič

    Čtěte dál! Jaké tvářenky jsme testovaly a jak jsme s nimi byly spokojené?

  • Andrea, redaktorka Bleskproženy.cz

    1924376:gallery:true:true

    Astor Skinmatch Trio blush, 169 Kč

    Z téhle tvářenky se stal můj každodenní parťák. Díky multifunkčnímu obalu, který ukrývá zrcátko i štětec, je ideálním pomocníkem, který by v kabelce neměl chybět. Můžete se tedy kdykoli upravit v práci, v metru i na ulici. Navíc se mi moc líbí kombinace tří odstínů, díky které si můžete vybrat nebo namíchat ten, který vám opravdu sedne.

    Tvářenka MUA, 44 Kč

    Broskvová tvářenka je mojí první zkušeností s kosmetickou značkou MUA a soudě podle mého nadšení, nebude poslední. Když jsem si jí poprvé nanesla a o několik hodin později zjistila, že stále drží, věděla jsem, že je to ta pravá.

    Velké fotografie všech produktů i s informací, kde je můžete zakoupit, naleznete v naší fotogalerii.

  • Michaela, redaktorka Bleskproženy.cz

    1924380:gallery:true:truee.l.f. Studio HD tvářenka, 97 Kč

    Tahle tvářenka je naprosto bombastická. Přestože se její barva zdá na první pohled dost divoká, na kůži vytváří přirozeně narůžovělý odstín, který vydrží po celý den. Jediná její nevýhoda je, že člověk musí trefit správné množství, jinak bude vypadat jako Marfuša.

    Avon Ideal luminous, 249 Kč

    Luxusní balení tvářenky, které obsahuje zrcátko i štěteček je ideální do kabelky. Štěteček sice není pro nanášení tvářenky správně zkosený, ale s trochou zručnosti dostanete barvu přesně tam, kde má být. U tohoto odstínu se vám navíc jen stěží stane, že to přeženete.

    Velké fotografie všech produktů i s informací, kde je můžete zakoupit, naleznete v naší fotogalerii.

  • Brigita, redaktorka Bleskproženy.cz

    1924377:gallery:true:trueMeMeMe - Blush Me! Blush Box, 259 Kč

    Přestože MeMeMe je u nás poměrně neznámou značkou, rozhodně stojí za vaši pozornost. Nabízí totiž nejen produkty v úchvatně sladkých obalech, ale především kosmetickou kvalitu za velmi rozumné ceny. Tuto tvářenku seženete v papírové krabičce (která vám možná připomene balení jedné podstatně dražší značky), která v sobě ukrývá zrcátko, malý bílý štěteček a skvěle pigmentovanou tvářenku. Stačí jí opravdu malé množství, skvěle se s ní pracuje a na tvářích vydrží zhruba 5 hodin.

    Minerální Tvářenka Éminence Chai Berry, 1380 Kč

    Na první pohled mě trošku zarazila cena této tvářenky, ale současně i její složení. V minerální tvářence od značky Éminence totižnenajdete parabeny, látky ropného původu, geneticky modifikované suroviny ani jiné chemické látky, ale naopak se v ní ukrývají přírodní antioxidanty a vitamíny. Je to vlastně hotový koktejl zdraví pro vaši pokožku. Po nanesení pleť dokonale zmatní a projasní. Perfektně se s ní pracuje a na obličeji vydrží celý den. Prostě malý zázrak přírody.

    Velké fotografie všech produktů i s informací, kde je můžete zakoupit, naleznete v naší fotogalerii.

  • Tereza, grafička Blesk pro ženy

    1924382:gallery:true:trueminerální tvářenka Glazel, 255 Kč

    Tvářenka mě hned zaujala krásným obalem a výbornou pigmentací. Stačí jí nabrat opravdu velmi malé množství a vytvoří vám na tvářích barevný nádech. Velké zrcátko a nanášení pomocí pudřenky bylo další plus. Broskvová barva mou tvář rozjasnila a vydržela i po odchodu z práce.

    Rimmel London Lasting Finish Mono Tvářenka, 125 Kč

    Rimmel je kvalitní kosmetická značka z drogerií, která mě snad ještě nikdy nezklamala.Navíc jsem tmavší tvářenku chtěla vyzkoušet už delší dobu, takže jsem automaticky sáhla právě po této. Musim říct, že  tvářenku se štětečkem oceňuji, stejně jako to, že na obličeji vydržela velice dlouho. Jediné co bych vytkla je, že při nanášení trochu práší.

    Velké fotografie všech produktů i s informací, kde je můžete zakoupit, naleznete v naší fotogalerii.

  • Markéta, vedoucí redaktorka Bleskproženy.cz

    1924379:gallery:true:truetvářenka Sleek Make Up, 175 Kč

    Sleek tvářenka se ukázala jako neskutečně pigmentovaná, takže opravdu výrazný odstín Pomegranate ze mě udělal Marfušku. Dovedu si ale představit, že jiným typům může krásně sednout a vyhovovat. Vzhledem k tomu, jak mi neslušela, na mé tváři dlouho nevydržela. Díky tomu jsem ale zjistila, že není problém jí odlíčit. Zrcátko integrované v obalu je příjemným bonusem, musím ale přiznat, že co se týče textury, stejnou službu mi poskytla i tvářenka o více než polovinu levnější. Na druhou stranu ale nabízí Sleek mnoho odstínů, ze kterých určitě není těžké vybrat si ten pravý.

    tvářenka NYC Cheek Glow, 65 Kč,

    Kompaktní nebo pudrové tvářenky se mi nanášejí mnohem lépe, než ty krémové. I proto mi tento model vyhovoval. Odstín není příliš výrazný, v podstatě si jej může vyzkoušet každá žena a neurazí. Královnou večírku v ní ale nebudete,  poměrně rychle se setře. Štěteček nanáší tvářenku spolehlivě, protože ale je součástí balení (kde naopak chybí zrcátko) je poměrně malý. Za málo peněz hodně muziky.

    Velké fotografie všech produktů i s informací, kde je můžete zakoupit, naleznete v naší fotogalerii.

  • Gábi, redaktorka Bleskproženy.cz

    1924383:gallery:true:trueGiordani Gold Incontro Oriflame, 199 Kč

    Jako první mi padlo do oka především luxusní balení tvářenky. Tu straku ve mě zaujal měděný lesk krabičky a také samotná tvářenka je velice pěkná a praktická. Má vlastní zrcátko, takže do kabelky jako dělaná. Co se pigmentace týče, tady si dávejte trošku pozor s množstvím, které nanášíte, protože dost výrazný je už první nános, který je dobré odklepaným štětcem pořádně rozetřít do tváří. Vydrží celý den a navíc krásně voní.

    Přirozená tvářenka Yves Rocher, 209 Kč

    Tahle tvářenka nemá nijak výraznou pigmentaci. Tím pádem se dobře nanáší a napoprvé nenanesete tak výrazný odstín, že se ho budete chtít zase rychle zbavit. Na druhou stranu jí samozřejmě spotřebujete víc. Trvanlivost je víc než v pořádku, což znamená, že i mě, která si neustále opírá hlavu do dlaní, vydrží celý den.

    Velké fotografie všech produktů i s informací, kde je můžete zakoupit, naleznete v naší fotogalerii.

  • Kristýna, redaktorka Bleskproženy.cz

    1924378:gallery:true:truedvoubarevná tvářenka Dermacol, 97 Kč

    Tvářenka Dermacol, úžasně dekorovaná motivem krajky, mě velmi překvapila. Krásně voní a je velmi dobře pigmentovaná - stačí jedna vrstva a hned barví. Na tvářích mi vydržela celý den a složená ze dvou odstínů nabízí dobrou kombinaci barev na správné tónování.  Jediné, co mě na ní trošku mrzí je, že nemá balení se štětcem a zrcátkem.

    Miss Sporty Ohh! Blushed again, 59 Kč

    Miss Sporty patří mezi jednu z nejlevnějších kosmetických značek, které u nás seženete v drogerii a bohužel, podle toho vypadá i kvalita produktu. Tvářenka velmi práší a je potřeba ji nanést alespoň dvakrát, než dostanete na tvář požadovaný tón. Také balení není úplně ideální, protože se poměrně špatně otevírá. Na druhou stranu ale musím rozhodně pochválit dlouhou výdrž a přirozený look.

    Velké fotografie všech produktů i s informací, kde je můžete zakoupit, naleznete v naší fotogalerii.

Autor: Brigita Zemen
Diskuse ke článku
.